on rightclick on villager: if display name of entity is set: send "Czy moglbys mi pomoc?" to player add book named "&9Quest I" with lore "&6Zdobadz 60 ryb i otworz ksiazke" to player's inventorycommand /quester <text>: trigger: if arg 1 is set: spawn villager at player set display name of last spawned entity to {arg 1} #NIE PRZYDZIELA MU NAZWY#LINIJKA 2 JAK ZROBIC ZEBY TUTAJ SPRAWDZALO NAZWE VILLAGERA? #LINIJKA 3 NIE DZIALA BO VILLAGER NIE MA NAZWY :/ Z DISPLAY NAME TEZ PROBOWALEM#LINIJKA 9 NIE DODAJE NAZWY :/
Nie sprawdza mi nazwy, ani nie wysyła wiadomości :/ Jak zrobić ,żeby sprawdzało nazwe villagera np. jeśli nick villagera jest "Lol" to daje graczowi książkę i wysyła wiadomość. Linijka 9 nie dodaje w ogóle nazwy nad głową i później to nie działa :/
Daje lajki.
@EDIT Jak wam działa to powiedzcie, bo to moze byc wina ShopKeepers
Pytanie
temakan 0
Nie sprawdza mi nazwy, ani nie wysyła wiadomości :/ Jak zrobić ,żeby sprawdzało nazwe villagera np. jeśli nick villagera jest "Lol" to daje graczowi książkę i wysyła wiadomość. Linijka 9 nie dodaje w ogóle nazwy nad głową i później to nie działa :/
Daje lajki.
@EDIT Jak wam działa to powiedzcie, bo to moze byc wina ShopKeepers
Edytowane przez temakanOdnośnik do komentarza
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi