Skocz do zawartości
  • 0

Jak napisac skrypt zeby przez zlota siekiere dawac nausea 2 na 15 seconds

ProFilipPL

Pytanie

Witam!

Zobaczylem Ze na Serwerach 'CraftBo***' Zostaly wprowadzone bronie kosa [mam zrobiona] , lecz topor i wlocznia dodaja effecty        ZLOTA SIEKIERA O NAZWIE &eTopor Tyranow ma dawac nudnosc II na 10 sekund, natomiast wlocznia [patyk] nazwany &9Smocza Wlocznia daje glod ktorego nie mozna zaspokoic na 20 sekund                                                                   Blagam o pomoc!!!    DAJE ADMINA NA MOIM SERWERZE!!! dedykowany!                                  

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
on damage:    attacker is a player:        attacker's tool is golden axe named "&eTopor Tyranow":            apply Nausea 2 to attacker for 15 seconds        attacker's tool is stick named "&9Smocza Wlocznia":            apply Hunger to attacker for 20 seconds
testuj, jak dziala to nie chce admina tylko wiesz co kliknąć zielonego z prawej strony posta :)

• 0

brawo omlet, 69 postów :)

tak, nie wiedziałem czy to skutek uboczny broni czy efekt dla ofiary to dałem uboczny :)

Wykład Herhora: (nieaktywne - PrzypalonyOmlet)

Notch wspomniał o stworzeniu trybu Ultra Hardcore, który polegał by na usunięciu konta premium po śmierci

• 0

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Ten temat został zamknięty przez moderatora lub osobę, która posiada do tego uprawnienia.

Powód: Rozwiązane

Jeżeli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z moderatorem, który zamknął ten temat.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...