Skocz do zawartości
  • 0

Petardy sylwestrowe

temakan

Pytanie

Siema, jak zrobić petardy sylwestrowe? Chciałem dodać je na sylwestra. Na pomysł wpadłem widząc na jakimś serwerze ,że tam to służy jako odwrócenie uwagi, a ja to bym chciał dodać na sylwestra i dużo jak to zrobić?

Tutaj zacząłem:

on projectile shoot:	if projectile is snowball:		wait 3 tick		create fake explosion at projectile		spawn firework at projectile		wait 3 tick		create fake explosion at projectile		spawn firework at projectile

Dodam więcej, ale jak dodać do nich kolory i kształty?

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Użycie listy poradników albo zobaczenie do MOJEJ sygnatury na MÓJ poradnik o fajerwerkach jest rly taaaak bardzo hard :c

Oki, jak nie będę umiał to napisze, a to wybucha od razu czy może, spawnuje fajerwerke i dopiero potem strzela?

Btw. Ostrzeżenie. Ja wiem ,że nie wolno wstawiac linków, ale skopiowałem tekst, a tam ukryte linki :) Byłem nieświadom - wg. mnie się nie liczy xD

@edit pisze boolean yes/no i jak zrobić ,zeby odrazu wybuchały zostawić czy number 0

@edit2 dodam ,że skopiowałem nawet te twoje działające i pisze ,ze not a type, a w moim ,ze boolean yes/no

#Mam najnowsze wildskript, skript i skquery więc powinno być ok :/

Edytowane przez temakan

• 0
on projectile hit:    projectile is a snowball:        pop ball firework colored red and yellow at projectile to all players        pop stat firework colored orange and purple at projectile to all players        pop burst firework colored aqua and red at projectile to all players

Mi dziala.

• 0
on projectile hit:    projectile is a snowball:        pop ball firework colored red and yellow at projectile to all players        pop stat firework colored orange and purple at projectile to all players        pop burst firework colored aqua and red at projectile to all players

Mi dziala.

Zobaczę, jak będę miał sprawny hosting, bo mi port zmienili :/

• 0

Mi dziala.

Działa dzięki, mogę pozmieniać kolory petard?

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...