Cześć, nie mam co się rozpisywać - mam problem z podanym niżej skryptem, a dokładniej z linijką "loop-block is wall sign or sign:". Nie ma żadnych błędów, ale nie działa. Zrobiłem debuga to wyświetla się tylko do 2 (po evencie i loop) a dalej już nie. Proszę o pomoc. ;)
options: tag: &2[&JakisSobieSerwer&2]&7on walking on water: loop all blocks in radius 3 of player: loop-block is wall sign or sign: line 1 of loop-block is "&1[rwPortal]": line 3 is set: teleport player to {rwp.warp.%uncoloured line 3%} else: send "{@tag} Teleport &a%uncoloured line 3% &7nie jest ustawiony." else: stop else: stopcommand /rwp [<text>]: trigger: player has permission "rwp.*": arg 1 is set: set {rwp.warp.%uncoloured arg 1%} to location of player send "{@tag} Ustawiono." else: send "{@tag} Uzycie: &a/rwp <nazwa>" else: send "{@tag} &cBrak uprawnien."
Pytanie
theneuetimes 522
Cześć, nie mam co się rozpisywać - mam problem z podanym niżej skryptem, a dokładniej z linijką "loop-block is wall sign or sign:". Nie ma żadnych błędów, ale nie działa. Zrobiłem debuga to wyświetla się tylko do 2 (po evencie i loop) a dalej już nie. Proszę o pomoc. ;)
options: tag: &2[&JakisSobieSerwer&2]&7on walking on water: loop all blocks in radius 3 of player: loop-block is wall sign or sign: line 1 of loop-block is "&1[rwPortal]": line 3 is set: teleport player to {rwp.warp.%uncoloured line 3%} else: send "{@tag} Teleport &a%uncoloured line 3% &7nie jest ustawiony." else: stop else: stopcommand /rwp [<text>]: trigger: player has permission "rwp.*": arg 1 is set: set {rwp.warp.%uncoloured arg 1%} to location of player send "{@tag} Ustawiono." else: send "{@tag} Uzycie: &a/rwp <nazwa>" else: send "{@tag} &cBrak uprawnien."Odnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/5351-sprawdzanie-loop-blocku/Udostępnij na innych stronach
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi