Borbit4 3 Opublikowano 28 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2022 (edytowane) Cześć, jakiś czas temu stworzyłem plugin który pozwala "połączyć" serwer discord z serwerem minecraft! Plugin zawiera następujące moduły: Moduł synchronizacji (domyślny) - pozwala synchronizować gracza minecraft z użytkownikiem discord! Więcej! Moduł konsola - pozwala używać serwerowej konsoli z wybranego kanału discord! Więcej! Moduł czatu - pozwala na konwersacje graczy z serwera minecraft, z użytkownikami kanału discord! Więcej! Moduł info - pozwala na wyświetlanie dynamicznej informacji na temat serwera na określonym kanale discord! Więcej! Stwierdziłem że nie będę opisywał tutaj dokładnej danych modułów, pod każdym modułem umieściłem odnośnik do dokładnego opisu modułu i jego konfiguracji! Zachęcam do pobierania: spigot: Kliknij! mój github: Kliknij! Edytowane 26 września 2022 przez Borbit4 opkarol i rozumek29 2 Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/53478-discordmc-18-119-synchronizuj-sw%C3%B3j-serwer-minecraft-z-serwerem-discord/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi