block18c 1 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2022 Witam tworzę swój serwer i znalazłem błąd w moim skrypcie. Stworzyłem gui do przenoszenia się między światami, i z jakiegoś powodu itemy w ekwipunku zachowują się tak jak by były w gui. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 695 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2022 To znaczy? Nie rozumiem problemu Możesz spróbować zamknąć gui przed teleportacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 block18c 1 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2022 już działa źle odczytywało gui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ivall 58 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2022 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
block18c 1
Witam tworzę swój serwer i znalazłem błąd w moim skrypcie. Stworzyłem gui do przenoszenia się między światami, i z jakiegoś powodu itemy w ekwipunku zachowują się tak jak by były w gui.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi