DeepesT 10 Opublikowano 23 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2022 Witam mam problem chodzi o to ze dodałem title do ChatUtil i jak wysyłam title w kodzie to wyrzuca błąd z góry dziękuje i mam taki przykładowy wywołacz: ChatUtil.sendTitle(p, "Wiadomość ", 20, 30, 20); Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 550 Opublikowano 23 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2022 fantastycznie, że ci wyrzuca błąd, szkoda, że go nie podałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SpePson 0 Opublikowano 29 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2022 1. Nie podałeś błędu, który wyskakuje 2. Polecam nauczyć się przynajmniej podstaw Javy, bo w metodzie sendTitle są tylko dwa parametry (player, text). Ty natomiast wywołujesz: ChatUtil.sendTitle (p, "Wiadomość ", 20, 30, 20); Albo używasz innej metody niż pokazanej, albo to jest przyczyna błędu (, 20, 30, 20). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 550 Opublikowano 29 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2022 tak tylko player.sendTitle jest od wersji bodajże 1.16 Queito 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeepesT 10
Witam mam problem chodzi o to ze dodałem title do ChatUtil i jak wysyłam title w kodzie to wyrzuca błąd
z góry dziękuje
i mam taki przykładowy wywołacz: ChatUtil.sendTitle(p, "Wiadomość ", 20, 30, 20);
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi