TremeQ 5 Opublikowano 11 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2022 Wytlumaczy mi ktos działanie tego skryptu, badz nakieruje mnie jak cos takiego napisac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 695 Opublikowano 11 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2022 Tworzysz funkcję, w której będzie się wysyłać wiadomość na chacie z tym randomowym kodem: - najłatwiej uzyskać randomowy kod poprzez losową liczbę, np. random integer between 111111 and 999999 do kazdego gracza, żeby zrobić to do najeżdżania musisz użyć hover Dodajesz ten kod do zmiennej i w evencie on chat sprawdzasz, czy ta zmienna jest ustawiona, a później czy równa się wysłanej wiadomości przez gracza. Jeśli tak to usuwasz tą zmienną i przyznajesz nagrodę dla gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TremeQ 5 Opublikowano 13 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2022 Pomozesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1967 Opublikowano 13 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2022 command /kod: permission: admin trigger: set {kodchat} to random integer between 111111 and 999999 send "&8&l[&6&lULTRA&e&LPVP&8&l] &eZa &b3 sekundy &erozpocznie sie konkurs! Kto pierwszy wpisze znaki na chacie to wygra &a&lspecjalne nagrody!" to all players send "&8&l[&6&lULTRA&e&LPVP&8&l] &e3" to all players wait 1 second send "&8&l[&6&lULTRA&e&LPVP&8&l] &e2" to all players wait 1 second send "&8&l[&6&lULTRA&e&LPVP&8&l] &e1" to all players wait 1 second send formatted "<tooltip:&7Kod: &a&l%{kodchat}%>&8&l[&6&lULTRA&e&LPVP&8&l]&e Najedz myszka na ten tekst aby zobaczyc kod, a nastepnie przepisz go jak najszybciej na chacie!" to all players on chat: if {kodchat} is not set: stop if "%{kodchat}%" is message: clear {kodchat} send "&8&l[&6&lULTRA&e&LPVP&8&l] &eGracz &a&l%player% &epierwszy przepisal kod i otrzymuje nagrode!" cancel event jaku49 i TremeQ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TremeQ 5 Opublikowano 13 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2022 Dziękuję, wszystko działa jak trzeba. Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 13 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2022 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TremeQ 5
Wytlumaczy mi ktos działanie tego skryptu, badz nakieruje mnie jak cos takiego napisac.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi