Arro12 0 Opublikowano 22 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2022 Witam mam Problem bo zauważyłem że na moim serwerze nie respią się iron golemy , wszystko jest włączone itp . Dodam że świat został wgrany z mojego prywatnego singleplayer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 695 Opublikowano 22 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2022 A da się go ręcznie zespawnować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arro12 0 Opublikowano 22 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2022 (edytowane) 50 minut temu, CoFFeIN04 napisał: A da się go ręcznie zespawnować? tak da się + zauważyłem że Pigmeny się nie trigerują na jajko żółwia bo robiłem farmę złota i nie działa Edytowane 22 czerwca 2022 przez Arro12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 695 Opublikowano 22 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2022 No to popatrz ustawienia spawnowania w plikach spigot.yml bukkit.yml itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 22 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2022 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Arro12 0
Witam mam Problem bo zauważyłem że na moim serwerze nie respią się iron golemy , wszystko jest włączone itp . Dodam że świat został wgrany z mojego prywatnego singleplayer
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi