Sracool 0 Opublikowano 20 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2022 Witam, potrzebuję skryptu, chciałbym aby działał tak: - Po kliknięciu lewym przyciskiem myszy trzymając w ręku patyk w jego opisie (lore) zapiszą się koordy na których klikneliśmy lewym przyciskiem myszy - Po kliknięciu prawego przycisku myszy trzymając patyk dane z opisu (lore) zostaną wykorzystane aby przenieść na koordy które są w opisie (lore) Ważne: Koordy koniecznie muszą być wykorzystane z lore napisałem kawałek skryptu: I teraz chce aby pobrało koordy z lore i mnie na nie przeteleporowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 W1tt 14 Opublikowano 20 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2022 on rightclick: if player's tool is stick: if lore of tool is set: teleport player to (uncoloured lore of tool) parsed as location Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sracool 0 Opublikowano 20 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2022 3 minuty temu, W1tt napisał: on rightclick: if player's tool is stick: if lore of tool is set: teleport player to (uncoloured lore of tool) parsed as location Pojawia się błąd: Can't understand thiscondition/effect: teleport player to (uncoloured lore of tool) parsed as location Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 W1tt 14 Opublikowano 20 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2022 Trochę zmieniłem, ale raczej jest spoko: on left click: if player's tool is stick: set lore of player's tool to "&cX: %rounded x-location of player%" and "&cY: %rounded y-location of player%" and "&cZ: %rounded z-location of player%" send "&7Ustawiono miejsce teleportacji!" on right click: if player's tool is stick: if lore of tool is set: set {_x} to line 1 of lore of tool replace all "&cX: " with "" in {_x} set {_y} to line 2 of lore of tool replace all "&cY: " with "" in {_y} set {_z} to line 3 of lore of tool replace all "&cZ: " with "" in {_z} set {_x} to "%{_x}%" parsed as integer set {_y} to "%{_y}%" parsed as integer set {_z} to "%{_z}%" parsed as integer teleport player to location({_x}, {_y}, {_z}) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sracool 0 Opublikowano 20 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2022 Dziękuję ci bardzo, jesteś wielki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 21 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2022 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sracool 0
Witam, potrzebuję skryptu, chciałbym aby działał tak:
- Po kliknięciu lewym przyciskiem myszy trzymając w ręku patyk w jego opisie (lore) zapiszą się koordy na których klikneliśmy lewym przyciskiem myszy
- Po kliknięciu prawego przycisku myszy trzymając patyk dane z opisu (lore) zostaną wykorzystane aby przenieść na koordy które są w opisie (lore)
Ważne: Koordy koniecznie muszą być wykorzystane z lore
napisałem kawałek skryptu:
I teraz chce aby pobrało koordy z lore i mnie na nie przeteleporowało
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi