Ytes 2 Opublikowano 18 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2022 Tak jak w pytaniu, jak sprawdzić czy gracz ma kupionego Minecrafta, i czy wgl sie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Helios1993 333 Opublikowano 18 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2022 https://api.mojang.com/users/profiles/minecraft/<nick> Jeśli chcesz sprawdzić czy właśnie ten gracz na twoim serwerze jest zalogowany do swojego konta to musisz wysłać zapytanie do serwerów autoryzacyjnych Mojanga. Poprawiam formatowanie na ciemnym stylu. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ytes 2 Opublikowano 18 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2022 Mam jeszcze 1 prośbę, czy możesz pokazać jak to zrobić, bo kompletnie nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Intxo 10 Opublikowano 18 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ytes 2 Opublikowano 19 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2022 nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Intxo 10 Opublikowano 19 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2022 1 godzinę temu, Ytes napisał: nie działa Podaj wersję Skript i SkQuery (jak nie masz to pobierz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ytes 2 Opublikowano 19 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2022 dzieki popralem skquery i dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 23 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2022 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Ytes 2
Tak jak w pytaniu, jak sprawdzić czy gracz ma kupionego Minecrafta, i czy wgl sie da.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi