Co jakiś czas w konsoli wyświetla mi się ten błąd:
[03:41:03][Skript variable save thread/WARN]:[Skript]Cannot write variables to the database 'default' at sufficient speed; server performance may suffer and many variables will be lost if the server crashes.(this warning will be repeated at most once every 10 seconds)[03:41:03][Skript variable save thread/ERROR]:[Skript]Skript cannot save any variables to the database 'default'.The server will hang and may crash if no more variables can be saved.
W internecie przeczytałem, że dzieje się tak gdy mam pętle z dużą ilością zmiennych/pętle która zawsze coś zmienia
I teraz mam pytanie - Jak zachować działanie skryptu, ale naprawić ten błąd (Wyrzucił już kilka razy serwer)
Pytanie
FiveQ 0
Co jakiś czas w konsoli wyświetla mi się ten błąd:
W internecie przeczytałem, że dzieje się tak gdy mam pętle z dużą ilością zmiennych/pętle która zawsze coś zmienia
I teraz mam pytanie - Jak zachować działanie skryptu, ale naprawić ten błąd (Wyrzucił już kilka razy serwer)
Kod:
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi