xsvka 5 Opublikowano 1 maja Udostępnij Opublikowano 1 maja (edytowane) Cześć, Zostanę technikiem na zlecenie (osobny plugin, kilka pluginów, cała paczka, ew. skrypt(y) Portfolio mogę podesłać, jeżeli będzie zainteresowanie. Na czym polega współpraca? - otrzymuje wiadomość (jaki plugin(y), paczka) * prosiłbym o dużo szczegółów (będzie łatwiej każdemu) - wyceniam plugin(y), paczkę, - jeżeli obie strony są zadowolone, proszę o 50% kwoty (do tygodnia jestem w stanie zwrócić jeżeli ktoś się rozmyśli) potem może być ciężej, bo jednak w ciągu tygodnia trochę w to pracy włożę, - w momencie skończenia pracy 50% kwoty, i wysyłam wszystko klientowi (włącznie z src) Ogólnie nie cenie się drogo, za takie najprostsze pluginy jak np. Vanish jestem w stanie wziąć nawet 2-5 zł. Czas realizacji: zazwyczaj do trzech tygodni (zależy od wielkości zlecenia) Kontakt: * forum * DC: xsvka#3017 Edytowane 10 maja przez xsvka ManioVskyJP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RodgerDodg3r 103 Opublikowano 2 maja Udostępnij Opublikowano 2 maja Cytat Portfolio mogę podesłać, jeżeli będzie zainteresowanie. To powinno być niezależnie od "zainteresowania". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 502 Opublikowano 2 maja Udostępnij Opublikowano 2 maja Bez portfolio klienta prędko nie znajdziesz, nikt ryzykować nie będzie. Dodatkowe pytanie, czy masz jakieś legit-checki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweU 64 Opublikowano 3 maja Udostępnij Opublikowano 3 maja W dniu 1.05.2022 o 17:15, xsvka napisał: Ogólnie nie cenie się drogo, za takie najprostsze pluginy jak np. Vanish jestem w stanie wziąć nawet 2-5 zł. na rany Chrystusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsvka 5 Opublikowano 3 maja Autor Udostępnij Opublikowano 3 maja W dniu 2.05.2022 o 08:52, kerpson napisał: Bez portfolio klienta prędko nie znajdziesz, nikt ryzykować nie będzie. Dodatkowe pytanie, czy masz jakieś legit-checki? LC jako tako żadnych nie mam, bo nigdy o to nie prosiłem, aczkolwiek jeżeli będzie potrzeba mogę napisać do klientów i ew. podesłać screeny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsvka 5 Opublikowano 3 maja Autor Udostępnij Opublikowano 3 maja 3 godziny temu, paweU napisał: na rany Chrystusa. ? Podałem tutaj najprostszy przykład, poza tym mam kilka ciekawych autorskich pluginów na vanish. Nie są to takie zwyczajne pluginy, a np. z dodatkowymi opcjami takie jak wyświetlanie się wiadomości na bossbarze, czy actionbarze w momencie włączonego vanisha, czy całe gui w którym masz ok. 7 opcji i możesz zarządzać co możesz robić, a czego nie robić w momencie gdy masz włączonego vanisha np. uderzanie graczy, czy podnoszenie itemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 502 Opublikowano 3 maja Udostępnij Opublikowano 3 maja 5zł za taki plugin, brzmi jak jakiś plugin z neta lekko przerobiony. To za gildie mam rozumieć 50 zł około wyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsvka 5 Opublikowano 3 maja Autor Udostępnij Opublikowano 3 maja (edytowane) 22 minuty temu, kerpson napisał: 5zł za taki plugin, brzmi jak jakiś plugin z neta lekko przerobiony. To za gildie mam rozumieć 50 zł około wyjdzie? Ponieważ takich pluginów jak np. vanish nie pisze się nie wiadomo ile, a nie ma co naciągać. Chyba, że wolisz płacić więcej to możesz kupić za np. 20 ;p. A co do gildii, w zależności od tego, co ma tam być. Edytowane 3 maja przez xsvka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 502 Opublikowano 4 maja Udostępnij Opublikowano 4 maja No dobra, powyższy mój komentarz był zbędny, to fakt każdy ceni się jak uważa. Aczkolwiek fajnie jakbyś jakikolwiek plugin wrzucił na githuba, wtedy letko prościej będzie ci znaleźć klientów:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsvka 5 Opublikowano 4 maja Autor Udostępnij Opublikowano 4 maja 2 godziny temu, kerpson napisał: No dobra, powyższy mój komentarz był zbędny, to fakt każdy ceni się jak uważa. Aczkolwiek fajnie jakbyś jakikolwiek plugin wrzucił na githuba, wtedy letko prościej będzie ci znaleźć klientów:p Aktualnie już mam jednego klienta, jeżeli skończę pracę dla niego zajmę się portfolio, i wrzucę jakieś projekty na githuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsvka 5 Opublikowano 10 maja Autor Udostępnij Opublikowano 10 maja ^jeżeli ktoś zainteresowany jest portfolio pv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi