Skocz do zawartości

Zostanę technikiem na zlecenie

xsvka

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Zostanę technikiem na zlecenie (osobny plugin, kilka pluginów, cała paczka, ew. skrypt(y)

Portfolio mogę podesłać, jeżeli będzie zainteresowanie.

Na czym polega współpraca?

- otrzymuje wiadomość (jaki plugin(y), paczka) 

* prosiłbym o dużo szczegółów (będzie łatwiej każdemu)

- wyceniam plugin(y), paczkę,

- jeżeli obie strony są zadowolone, proszę o 50% kwoty (do tygodnia jestem w stanie zwrócić jeżeli ktoś się rozmyśli) potem może być ciężej, bo jednak w ciągu tygodnia trochę w to pracy włożę,

- w momencie skończenia pracy 50% kwoty, i wysyłam wszystko klientowi (włącznie z src)

Ogólnie nie cenie się drogo, za takie najprostsze pluginy  jak np. Vanish jestem w stanie wziąć nawet 2-5 zł.

Czas realizacji: zazwyczaj do trzech tygodni (zależy od wielkości zlecenia)

Kontakt: 
  * forum
   * DC: 
xsvka#3017

Edytowane przez xsvka

W dniu 2.05.2022 o 08:52, kerpson napisał:

Bez portfolio klienta prędko nie znajdziesz, nikt ryzykować nie będzie. 

Dodatkowe pytanie, czy masz jakieś legit-checki?

LC jako tako żadnych nie mam, bo nigdy o to nie prosiłem, aczkolwiek jeżeli będzie potrzeba mogę napisać do klientów i ew. podesłać screeny.

W dniu 3.05.2022 o 09:33, paweU napisał:

na rany Chrystusa.

? Podałem tutaj najprostszy przykład, poza tym mam kilka ciekawych autorskich pluginów na vanish. Nie są to takie zwyczajne pluginy, a np. z dodatkowymi opcjami takie jak wyświetlanie się wiadomości na bossbarze, czy actionbarze w momencie włączonego vanisha, czy całe gui w którym masz ok. 7 opcji i możesz zarządzać co możesz robić, a czego nie robić w momencie gdy masz włączonego vanisha np. uderzanie graczy, czy podnoszenie itemów.

Glicz

Łączę posty. 

Notatka dodana przez Glicz

22 minuty temu, kerpson napisał:

5zł za taki plugin, brzmi jak jakiś plugin z neta lekko przerobiony. To za gildie mam rozumieć 50 zł około wyjdzie?

Ponieważ takich pluginów jak np. vanish nie pisze się nie wiadomo ile, a nie ma co naciągać. Chyba, że wolisz płacić więcej to możesz kupić za np. 20 ;p. A co do gildii, w zależności od tego, co ma tam być. 

Edytowane przez xsvka

W dniu 4.05.2022 o 11:44, kerpson napisał:

No dobra, powyższy mój komentarz był zbędny, to fakt każdy ceni się jak uważa. Aczkolwiek fajnie jakbyś jakikolwiek plugin wrzucił na githuba, wtedy letko prościej będzie ci znaleźć klientów:p

Aktualnie już mam jednego klienta, jeżeli skończę pracę dla niego zajmę się portfolio, i wrzucę jakieś projekty na githuba.

^jeżeli ktoś zainteresowany jest portfolio pv.

Glicz

Łączę posty. 

Notatka dodana przez Glicz

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...