siemaxdexd 0 Opublikowano 3 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2022 Siema mam skrypt na helpop że jak gracz napisze np. /helpop siema i admin ma permisjie helpop.use to mu sie otwiera gui i widzi wiadomosc no i nie działa mi ten sktypt kod: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 333 Opublikowano 3 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2022 Przenieś ostatni warunek na początek, wywal skquery, zgłoszenie dodaj do listy zmiennych, zapętlaj tą listę i ustawiaj sloty korzystając z indexu pętli. Poprawne tworzenie gui: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMarmo321 50 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2022 (edytowane) command /helpop [<text>]: trigger: if player has permission "helpop.use": set {_gui} to chest inventory with 3 rows named "&8&lHelpOp" set slot 5 of {_gui} to paper named "&cWIADOMOSC:" with lore "&7%arg1%" open {_gui} to player on inventory click: if name of event-inventory is "&8&lHelpOp": event-inventory is not player's inventory if clicked slot is air if clicked slot is set cancel event if arg 1 is not set: send "&7Poprawne uzycie: &6/helpop &e<&6wiadomosc&e>" stop if arg 1 is set: send "&3&lTWOJE IP &6%player% &eWyslal helpopa o tresci: &6%arg 1%" stop Proszę, spróbuj tego, jeżeli nie zadziała, pisz śmiało, choć dopiero zaczynam, postaram się pomóc. A i pamiętaj, że zamiast format slot używać set slot. Bo jest lepszy Edytowane 8 kwietnia 2022 przez xMarmo321 Dodaje Informacje CoFFeIN04 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
siemaxdexd 0
Siema mam skrypt na helpop że jak gracz napisze np. /helpop siema i admin ma permisjie helpop.use to mu sie otwiera gui i widzi wiadomosc no i nie działa mi ten sktypt
kod:
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi