Backofficil1 1 Opublikowano 27 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2022 Siema może mi ktoś ten skrypt Zmienić aby otwierał się pod kompassem a nie pod komendą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 27 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2022 To znaczy jak pod kompasem? Klikasz kompasem na kogoś i otwiera ci się jego EQ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Backofficil1 1 Opublikowano 27 marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 marca 2022 Otwieram kompass mogę wybrać jakiegoś gracza którego chce eq jak klikne na danego gracza to otwiera mi się jego eq i moge wyciagać itemy itd, nie musi być armor i lewa lapka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 27 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2022 on rightclick with compass: open chest inventory with 6 rows named "&cInvsee" to player set {_} to 0 loop all players: if {_} > 53: stop set slot {_} of player's current inventory to skull of loop-player named "%loop-player%" add 1 to {_} on inventory click: name of player's current inventory is "&cInvsee" clicked slot is set cancel event open (name of clicked slot parsed as offlineplayer)'s inventory to player prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Backofficil1 1 Opublikowano 27 marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 marca 2022 Dzięki bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 27 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2022 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Backofficil1 1
Siema może mi ktoś ten skrypt
Zmienić aby otwierał się pod kompassem a nie pod komendą?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi