IgorM2008 10 Opublikowano 24 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2022 Witam! Jakiego najbardziej polecacie darmowego AntiCheata? Musi być na wersję 1.18.1. Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 332 Opublikowano 26 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2022 Updated-nocheatplus jest przeze mnie sprawdzony i na mniejsze serwery jest dobry. Są też themis i grim, nie testowałem ich, ale według wielu opinii mogą być lepsze. Poczytaj, potestuj i wybierz co ci się bardziej spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 26 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2022 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IgorM2008 10 Opublikowano 26 marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 marca 2022 4 godziny temu, Helios1993 napisał: Updated-nocheatplus jest przeze mnie sprawdzony i na mniejsze serwery jest dobry. Są też themis i grim, nie testowałem ich, ale według wielu opinii mogą być lepsze. Poczytaj, potestuj i wybierz co ci się bardziej spodoba. Themis ma dobre opinie ale zabezpiecza bardzo mało cheatow a jeśli chodzi o updated-nocheatplus to na pewno jest on dobry pod nowe wersje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 332 Opublikowano 26 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2022 8 godzin temu, IgorM2008 napisał: jeśli chodzi o updated-nocheatplus to na pewno jest on dobry pod nowe wersje? Nie zauważyłem z nim większych problemów na 1.18, więc jest dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
IgorM2008 10
Witam! Jakiego najbardziej polecacie darmowego AntiCheata? Musi być na wersję 1.18.1. Z góry dzięki!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi