Miker 1 Opublikowano 7 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2022 jak wysłać kolorowe napisy przez konsole od razu mówie że mam essentialsy czyli @a,@p,@r,@s itp. nie działają czyli nie mogę użyć /tellraw @a ............... PLSSS pomoccc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KaWaNoS 24 Opublikowano 7 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2022 48 minut temu, Miker napisał: jak wysłać kolorowe napisy przez konsole od razu mówie że mam essentialsy czyli @a,@p,@r,@s itp. nie działają czyli nie mogę użyć /tellraw @a ............... PLSSS pomoccc Tu masz listę wszystkich kolorów https://minecraft.fandom.com/wiki/Formatting_codes Przed tekstem dajesz znak & i odpowiednią cyfrę albo literę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Miker 1 Opublikowano 7 marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 marca 2022 1 minutę temu, KaWaNoS napisał: Tu masz listę wszystkich kolorów https://minecraft.fandom.com/wiki/Formatting_codes Przed tekstem dajesz znak & i odpowiednią cyfrę albo literę. nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KaWaNoS 24 Opublikowano 7 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2022 Teraz, Miker napisał: nie działa Co nie działa? Gdzie tego używasz? Jak tego użyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Miker 1 Opublikowano 7 marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 marca 2022 1 minutę temu, KaWaNoS napisał: Co nie działa? Gdzie tego używasz? Jak tego użyłeś? zrobiłem w konsoli say &7TEKST i nie działa normalnie pokazuje znak & oraz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KaWaNoS 24 Opublikowano 7 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2022 1 minutę temu, Miker napisał: zrobiłem w konsoli say &7TEKST i nie działa normalnie pokazuje znak & oraz 7 Gdzie tego używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 7 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2022 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 niedamnicku 0 Opublikowano 7 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2022 1 godzinę temu, KaWaNoS napisał: Gdzie tego używasz? 1 godzinę temu, Miker napisał: w konsoli czytaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KaWaNoS 24 Opublikowano 7 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2022 No bo w konsoli to nie będzie działać. Tak koloruje się tekst w prawie wszystkich pluginach. niedamnicku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 332 Opublikowano 7 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2022 Komenda /say pochodzi z Minecrafta, nie z essentialsa. 6 godzin temu, Miker napisał: czyli nie mogę użyć /tellraw @a A przynajmniej próbowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tiger_Man_ 0 Opublikowano 5 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2023 to nie ma być &7 tylko §7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 devyy 17 Opublikowano 8 czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2023 /tellraw @a {"text":"Hello World!","color":"red"} komenda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Miker 1
jak wysłać kolorowe napisy przez konsole
od razu mówie że mam essentialsy
czyli @a,@p,@r,@s itp. nie działają czyli nie mogę użyć /tellraw @a ...............
PLSSS pomoccc
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi