Milagors2 0 Opublikowano 6 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2022 Czesc mam takie pytanie w jaki sposob moge zrobic aby. Po zabiciu Moba o nazwie (Mobek) pokazuje mi na chat ile razy zabilem tego moba i za kazdego nowego dodaje kolejnego itd do okreslonej wartosci np 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 6 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2022 on death of monster: attacker is a player victim's name = "Mobek" if {mobek::%attacker%} is not set: set {mobek::%attacker%} to 0 add 1 to {mobek::%attacker%} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Notro 155 Opublikowano 6 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2022 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Milagors2 0
Czesc mam takie pytanie w jaki sposob moge zrobic aby.
Po zabiciu Moba o nazwie (Mobek) pokazuje mi na chat ile razy zabilem tego moba i za kazdego nowego dodaje kolejnego itd do okreslonej wartosci np 10
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi