Cześć,
Czy mógłby ktoś napisać mi plugin na UHC, gdzie działa plugin Multiverse-World tzn. plugin na inne światy? Bo chodzi mi o to żebym stworzył sobie świat np. uhc_1 i żeby ten plugin działał na różnych światach a nie tylko na BungeeCord. Chciałbym żeby domyślnie był border na 1250 kratek i żeby po 10 minutach border zaczynał się zmniejszać.
Komendy:
/uhc create <nazwa areny> - tworzysz arenę (i żeby to wykrywało osobny świat i żeby tworzyło na całym świecie arenę tylko żeby ustawiło border na 1250.
/uhc delete <nazwa areny> - usuwasz arenę
/uhc join <nazwa areny> - dołączasz na arenę
/uhc leave - wychodzisz z areny
/uhc toggle <nazwa areny> - włącza lub wyłącza arenę z użytku
O i jeszcze żeby arena zaczynała się od 4 graczy (odliczanie 60 sekundowe), 6 graczy (przełącza na 30 sekund), 9 graczy (przełącza na 15 sekund)
Chciałbym jeszcze zaznaczyć że żeby dołączyć do areny, to trzeba kliknąć na tabliczkę, i chcę aby wpisać tak:
[UHC] <nazwa areny>
A tabliczka ma wyglądać tak, gdy wpiszemy to co powyżej:
Pytanie
DxRayq 0
Cześć,
Czy mógłby ktoś napisać mi plugin na UHC, gdzie działa plugin Multiverse-World tzn. plugin na inne światy? Bo chodzi mi o to żebym stworzył sobie świat np. uhc_1 i żeby ten plugin działał na różnych światach a nie tylko na BungeeCord. Chciałbym żeby domyślnie był border na 1250 kratek i żeby po 10 minutach border zaczynał się zmniejszać.
Komendy:
/uhc create <nazwa areny> - tworzysz arenę (i żeby to wykrywało osobny świat i żeby tworzyło na całym świecie arenę tylko żeby ustawiło border na 1250.
/uhc delete <nazwa areny> - usuwasz arenę
/uhc join <nazwa areny> - dołączasz na arenę
/uhc leave - wychodzisz z areny
/uhc toggle <nazwa areny> - włącza lub wyłącza arenę z użytku
O i jeszcze żeby arena zaczynała się od 4 graczy (odliczanie 60 sekundowe), 6 graczy (przełącza na 30 sekund), 9 graczy (przełącza na 15 sekund)
Chciałbym jeszcze zaznaczyć że żeby dołączyć do areny, to trzeba kliknąć na tabliczkę, i chcę aby wpisać tak:
[UHC]
<nazwa areny>
A tabliczka ma wyglądać tak, gdy wpiszemy to co powyżej:
[UHC]
Disabled/Enabled
<nazwa areny>
<liczba graczy>/9
Edytowane przez DxRayqOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/52041-plugin-na-uhc/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi