siemka mam taki skrypt na drop sianka i ogólnie to chciałbym wprowadzić taki bon na serwer który dropi z coblex *drop tego już mam * jest to zwykly paper z protecition 5 i nazwą "&9 BON NA DARMOWE 10GROSZY"
i chciałbym aby ktoś jak otrzyma taki bon mógł wpisać komende /realizuj bon i po wpisaniu jej skrypt zabiera mu z eq ten bon i zamiast tego dodaje do portfela 10 groszy , fajnie jak by na czacie był komunikat taki gracz zakatywowal bon na 10 groszy {kasa.%player%} <-- tutaj ma dodać to tego
Pytanie
Patrykovvsky 0
siemka mam taki skrypt na drop sianka i ogólnie to chciałbym wprowadzić taki bon na serwer który dropi z coblex *drop tego już mam * jest to zwykly paper z protecition 5 i nazwą "&9 BON NA DARMOWE 10GROSZY"
i chciałbym aby ktoś jak otrzyma taki bon mógł wpisać komende /realizuj bon i po wpisaniu jej skrypt zabiera mu z eq ten bon i zamiast tego dodaje do portfela 10 groszy , fajnie jak by na czacie był komunikat taki gracz zakatywowal bon na 10 groszy
{kasa.%player%} <-- tutaj ma dodać to tego
https://skript.pl/temat/51539-skrypt-na-komende-po-ktorej-wymieni-item-na-siano/Udostępnij na innych stronach
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi