fakiespl 0 Opublikowano 1 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2014 Mógłby mi ktoś powiedzieć jak ustawić żeby przy respawnie poziom gracza ustawiał się na określoną wartość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Juraso 78 Opublikowano 1 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2014 To musi byc przy respawnie czy moze byc przy zgonie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PrzypalonyOmlet 35 Opublikowano 1 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2014 on respawn: set player's level to 1 fakiespl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fakiespl 0 Opublikowano 1 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 maja 2014 on respawn: set player's level to 1 Tak robiłem, gdyby mi to działało to bym nie pisał tego tematu[17:49:05 ERROR]: Cannot change a player's level in a respawn event. Add a delay of 1 tick or change the 'new level' in a death event. (pragnienie1.sk, line 2:set player's level to 1')[17:49:05 INFO]: Loaded 3 scripts with a total of 6 triggers and 1 command in 0.04 seconds[17:49:05 INFO]: [Skript] Encountered 1 error while reloading the config and all scripts! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 1 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2014 (edytowane) Hmmmmon death of player: wait 5 ticks set the level of the victim to 1 Edytowane 1 maja 2014 przez PoweredDragon fakiespl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fakiespl 0 Opublikowano 1 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 maja 2014 Hmmmmon death of player: wait 5 ticks set the level of the victim to 1działa, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 1 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został zamknięty przez moderatora lub osobę, która posiada do tego uprawnienia. Powód: Rozwiązane. Jeżeli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z moderatorem, który zamknął ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
fakiespl 0
Mógłby mi ktoś powiedzieć jak ustawić żeby przy respawnie poziom gracza ustawiał się na określoną wartość?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi