Da rade żeby graczy online w liście zmiennej podświetlało? np. mam zmienna {listagraczy::*} zapisuje ją jako {_gracze::*} za pomocą set {_gracze::*} to {listagraczy::*} (w tej zmiennej znajduje się "Gracz1, Gracz2, Gracz3, Gracz4 and Gracz5" itp.
I chcę żeby po wysłaniu send "%{_gracze::*}%" zamiast normalnie "Gracz1, Gracz2, Gracz3, Gracz4 and Gracz5" to pokazywało graczy online np. na kolor zielony "Gracz1, Gracz2, Gracz3, Gracz4 and Gracz5"
Pytanie
Mordziotymoja 2
Da rade żeby graczy online w liście zmiennej podświetlało? np. mam zmienna {listagraczy::*} zapisuje ją jako {_gracze::*} za pomocą set {_gracze::*} to {listagraczy::*} (w tej zmiennej znajduje się "Gracz1, Gracz2, Gracz3, Gracz4 and Gracz5" itp.
Edytowane przez MordziotymojaI chcę żeby po wysłaniu send "%{_gracze::*}%" zamiast normalnie "Gracz1, Gracz2, Gracz3, Gracz4 and Gracz5" to pokazywało graczy online np. na kolor zielony "Gracz1, Gracz2, Gracz3, Gracz4 and Gracz5"
https://skript.pl/temat/51465-pod%C5%9Bwietlanie-graczy-online/Udostępnij na innych stronach
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi