TrudnyPL 0 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 (edytowane) Jak mam naprzyklad obsydianarke w cegle i jest ustawiony drop w niej obsa i sie regenruje ! jak zrobic zeby ta cegla nie wypadala bo jak sie ja postawi to masz znowu obsa wiecie jak to zrobic? Tu Macie Obsydianarke Edytowane 11 lipca 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 Co zrobić? Chodzi ci, żeby nwm xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 @up da się. Po on mine of bricks:daj cancel event set event-block to air Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TrudnyPL 0
Jak mam naprzyklad obsydianarke w cegle i jest ustawiony drop w niej obsa i sie regenruje ! jak zrobic zeby ta cegla nie wypadala bo jak sie ja postawi to masz znowu obsa wiecie jak to zrobic?
Tu Macie Obsydianarke
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi