Krzysiek554 18 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 (edytowane) === WITAJ WOJOWNIKU! === Czy jesteś gotowy na przygodę życia? Ekscytujące potyczki, niezapomniane stoczone bitwy, godziny świetnej zabawy... Pamiętaj, że jest to serwer Easy-Hard-Core! === O SERWERZE! === >> ADRES IP: CraftGuide.ench.pl ( Niebawem domena! ) >> SLOTY: 100 >> TYP: Easy-Hard-Core >> AUTORYZACJA: No-Premium >> NETHER: ON === WYDAJNOŚĆ! === Przeszkadzają Ci lagi u konkurencji?U nas tego nie doświadczysz, dzięki niesamowitym zastosowaniom technicznym. Nasz serwer hostowany jest na dobrym hostingu! Dzięki czemi możemy zapewnić was że rozgrywka będzie rozgrywana, bez lagów, cofek itp. Chcesz wiedzieć więcej o naszym sprzęcie? Zajrzyj troszkę niżej! === AUTORSKIE WTYCZKI! === Masz dosyć pseudo autorskich wtyczek, które na serwer nie dodają nic nowego? Tego na naszym serwerze nie doświadczysz. Każdy opisany niżej plugin/skrypt jest pisany przez naszego doświadczonego, programistę ( Duelsik C++, Java ) tylko pod nasz serwer! Chcesz się dowiedzieć więcej o pluginach?Czytaj dalej ;x === NOWOŚCI! === Na naszym serwerze nie doznasz zwykłego survivalu. U nas znajdziesz wiele udoskonaleń, aby rozgrywka stała się lepsza. Co nowego!: = GENERATOR STONE = Na naszym serwerze posiadamy oryginalny crafting Generatora Stone! Do jego utworzenia potrzebujesz: 1 Pistone, 3 sztabki żelaza, 4 RedStone, 1 Stone. Crafting znajdziesz na spawn! = EVENT TD! = Na naszym serwerze posiadamy nowy typ eventu! Czyli TurboDrop! Administrator może włączyć go graczom na określony czas! = PLECAKI = Komenda ./Plecak Otwiera plecak. Dzięki czemu twój ekwipunek staje się coraz większy! = SUPER ENDERPERLA! = Na naszym serwerze jest zmieniona trochę EnderPerła. Tzn. Gdy rzucimy EnderPerłe Dostajemy Speed'a i Neuse'a na 5 sek. A w miejscu rzucenia pojawia się FakeWybuch! ** PO RESZTĘ NOWOŚCI ZAPRASZAMY NA SERWER ;D === ADMINISTRACJA! === [Root] Krzysiek8858 - Głowny administrator serwera! [vRoot] Duelsik - Programista C++, Java, Po studiach z praca magisterska o językach obiektowych. [Admin] Cegli - Administrator! * Poszukujemy YouTube'ra [Wymagania: 500 widz.] Edytowane 1 grudnia 2015 przez Krzysiek554 Mroczny337 i Cegli 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek554 18 Opublikowano 23 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 @Ref Cegli 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cegli 0 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 Zarąbisty serwer! Polecam każdemu. Serdecznie zapraszamy na serwer! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Bananowiec 20 Opublikowano 24 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2014 @up Dlatego, że jesteś Adminem. Czemu tak strasznie kłamiecie :c Jest 60 slotów a nie 100 :c theneuetimes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek554 18 Opublikowano 24 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2014 Zapraszamy na serwer! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyKapturnik 1 Opublikowano 25 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2014 1.Wasza hostingownia nie ma takiego łącza2.Oszukany czas procesora Wiem co pisze bo miałem doczynienia juz z nimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 25 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2014 -,- właśnie się skapowałem jak up xD. Krzysiek "twój wymarzony serwer" ~ Bujda, Bujda i jeszcze raz Bujda! Ale wejde xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1337 Opublikowano 25 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2014 Jeden serwer = jedna prezentacja Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (dajcie tamto do kosza, to zostawcie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek554 18 Opublikowano 25 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2014 @Up Tamtego serwera nawet nieznamm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 1 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2015 >> RAM: 9, 600Mb ≈ 10Gb Gówno prawda! 10GB = 10.240MB 9GB = 9*1024= 1024 x___9 9226 = 9226 MB >> DYSK SSD: 80Gb Po co nam to wiedzieć? To twój problem, czy ci się mapy zmieszczą. >> ŁĄCZE: 1Gb/s Ciekawe jaki hosting oferuje taką prędkość. tropereks, _Of3k, bvcz i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek554 18 Opublikowano 5 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 *Dodalismy nowy typ Eventu! TurboDrop! Administrator może włączyć go graczom na określony czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek554 18 Opublikowano 9 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2015 BUM! REFRESH ZAPRASZAMY NA SERWER! Tak! Musiałem ( CAPSLOCK ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 9 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2015 C++ jest rzeczywiście bardzo przydatne przy pisaniu pluginów xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fajerowskyy. 56 Opublikowano 10 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2015 (edytowane) @up nom, xD @topic moze wbije jak bd na kompie Edytowane 10 stycznia 2015 przez xShadow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek554 18 Opublikowano 11 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2015 @up, @2up. Ja wiem. Ze c++ jest do pisania czego innego. Ponieważ minecraft jest cały na javie. Ja tylko poprostu opisałem duela. Czym się zajmuje. Ale głównie zamienia moje badziewne skripty na pluginy ;c Zapraszam na serwer! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek554 18 Opublikowano 19 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 Witajcie! Serwer wystartuje już 23 Stycznia! O godzinie: 20:00! Zapraszamy!Możecie spodziewać się autroskich pluginów. By Duelsik :D Np. Drop! Standardowy Drop. + Dropiąca z niego Gwiazda Duela, KrzychaGwiazdy te będzie można połączyć w stole alchemicznym!Połączenie ich będzie dawało legendarną gwiazde! Więcej nie zdradzę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 Fajnie się zapowiada. Wbije :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek554 18 Opublikowano 19 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 Cześć. Na tej edycji spawn będzie skromny. Oto szkice by Duel. -> Nasz FanPage: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! <- Dasz like :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek554 18 Opublikowano 19 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 Zapraszam do oceny! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnny 1 Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 haha znam Duelsika osobiscie i wiem ze on nie umie pisac pluginów jakos prof bo osobiscie pomagałem mu na skypie :# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi