nightmind11 0 Opublikowano 12 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2021 There's no loop that matches 'loop-number' (nagrodyswiateczne.sk), line 8: {kalendarzAdwentowy::%{_p}%::*} contains loop-number.') proszę o pomoc w naprawieniu tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sledziu 1 Opublikowano 12 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2021 Ok tylko telepatycznie zobaczę Twój kod. Daj mi chwilę. polsatgraniepl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil1xx 1 Opublikowano 13 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2021 pokaż kod... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nightmind11 0 Opublikowano 13 grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2021 Wstawiam kod w code.skript.pl Notatka dodana przez Notro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 605 Opublikowano 14 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2021 (edytowane) Myślę, że posiadasz starą wersję Skript, podaj ją edit: dobra, po prostu tam nie ma żadnej pętli.. Spróbuj użyć {_l} zamiast loop-number, ale nie wiem jak ten skrypt chcesz żeby działał Edytowane 14 grudnia 2021 przez CoFFeIN04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
nightmind11 0
There's no loop that matches 'loop-number' (nagrodyswiateczne.sk), line 8: {kalendarzAdwentowy::%{_p}%::*} contains loop-number.')
proszę o pomoc w naprawieniu tego
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi