Backofficil1 1 Opublikowano 25 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2021 Witam potrzebuje skrypt że klikając na kompass otwiera mi sie gui a w nim wszystkie osoby na serverze klikając podana osobe otwiera mi sie kolejne gui gdzie mam wszystkie te same itemy graczy i moge im je zabrać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanAnimek 61 Opublikowano 25 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2021 Misio12320 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Backofficil1 1 Opublikowano 26 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2021 Bląd Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 3meraldK 99 Opublikowano 26 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2021 (edytowane) 47 minut temu, Backofficil1 napisał: Bląd Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! usuń dwukropek z linii 22 w 12 linii powinno być player's current inventory's name is "&8&lInvsee" Edytowane 26 listopada 2021 przez 3meraldK PanAnimek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanAnimek 61 Opublikowano 26 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2021 20 minut temu, Backofficil1 napisał: Bląd Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Poprawione (pod tym samym linkiem). 5 minut temu, 3meraldK napisał: usuń dwukropek z linii 2 w 12 linii powinno być player's current inventory's name is "&8&lInvsee" Zgodnie z tym, co napisal @3meraldK, automatycznie wstawilem dwukropek i tego nie przyuwazylem. Co do inventory name, to faktycznie, z przyzwyczajenia uzylem skladni dostepnej w SkQuery, sorki Misio12320 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Backofficil1 1
Witam potrzebuje skrypt że klikając na kompass otwiera mi sie gui a w nim wszystkie osoby na serverze
klikając podana osobe otwiera mi sie kolejne gui gdzie mam wszystkie te same itemy graczy i moge im je zabrać..
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi