Siema, otóż mam serwer pvp na którym będzie item shop, w item shopie można kupić permisje do dodatkowych itemów za walutę na serwerze, zakładając że miałbym komende którą dołaczam do areny np. /arena dostaje podstawowy ekwpiunek, jeżeli mam permisje (tą z item shopu) daje mi itemek do enderchesta za każdym razem jak dołączam do areny.
Mój kod:
on join: trigger: arg is not set: player has permission "st.admin" give 1 264 to the player's enderchest send "&c&lDostales dodatkowy itemek na ktory zakupiles permisje"
Problem w tym jeżeli gracz np dostanie dodatkowe kox'y będą mu się kopiować, jeżeli będzie spamować komedą jak dopisać do skruptu wyżej czyszczenie całego enderchesta, mam nadzieje że dobrze wytłumaczyłem o co mi chodzi :)
To ma wyglądać tak:
on join: trigger: arg is not set: player has permission "st.admin" [tutaj cos co bedzie czyscilo CALEGO enderchesta] give 1 264 to the player's enderchest send "&c&lDostales 1 diamenta!"
Pytanie
franio3321 18
Siema, otóż mam serwer pvp na którym będzie item shop, w item shopie można kupić permisje do dodatkowych itemów za walutę na serwerze, zakładając że miałbym komende którą dołaczam do areny np. /arena dostaje podstawowy ekwpiunek, jeżeli mam permisje (tą z item shopu) daje mi itemek do enderchesta za każdym razem jak dołączam do areny.
Mój kod:
Problem w tym jeżeli gracz np dostanie dodatkowe kox'y będą mu się kopiować, jeżeli będzie spamować komedą jak dopisać do skruptu wyżej czyszczenie całego enderchesta, mam nadzieje że dobrze wytłumaczyłem o co mi chodzi :)
To ma wyglądać tak:
Za pomoc dziękuje! ;)
Edytowane przez franio3321Odnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi