Skocz do zawartości
  • 0

Enderchest Dodawanie itemków i ich czyszczenie.

franio3321

Pytanie

Siema, otóż mam serwer pvp na którym będzie item shop, w item shopie można kupić permisje do dodatkowych itemów za walutę na serwerze, zakładając że miałbym komende którą dołaczam do areny np. /arena dostaje podstawowy ekwpiunek, jeżeli mam permisje (tą z item shopu) daje mi itemek do enderchesta za każdym razem jak dołączam do areny.

Mój kod:

on join:        trigger:                arg is not set:                        player has permission "st.admin"        give 1 264 to the player's enderchest        send "&c&lDostales dodatkowy itemek na ktory zakupiles permisje"

Problem w tym jeżeli gracz np dostanie dodatkowe kox'y będą mu się kopiować, jeżeli będzie spamować komedą jak dopisać do skruptu wyżej czyszczenie całego enderchesta, mam nadzieje że dobrze wytłumaczyłem o co mi chodzi :)

To ma wyglądać tak:

on join:        trigger:                arg is not set:                        player has permission "st.admin"        [tutaj cos co bedzie czyscilo CALEGO enderchesta]        give 1 264 to the player's enderchest        send "&c&lDostales 1 diamenta!"

Za pomoc dziękuje! ;)

Edytowane przez franio3321

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

remove all items from players enderchest

Poza tym:

on join odnosi się do wejścia na serwer, nie dołączenia do areny...

Nie daje się trigger: po evencie "on join:"

Edytowane przez PoweredDragon

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...