piotrii 0 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 Chce dodać zmienną do entity. By potem gdy zrobię on damage móc ją odjąć. Tak by każdy entity którego zespawnuje będzie miał oddzielną zmienną i nie wiem jak to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zbucki 46 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Np: Przykłady znalezione gdzieś w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotrii 0 Opublikowano 11 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 thx to jest to czego szukałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zbucki 46 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piotrii 0
Chce dodać zmienną do entity. By potem gdy zrobię on damage móc ją odjąć. Tak by każdy entity którego zespawnuje będzie miał oddzielną zmienną i nie wiem jak to zrobić.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi