Pan_Jabuszko 4 Opublikowano 30 października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 października 2021 Hej! Potrzebny jest mi skrypt na zablokowanie skakania dla graczy bez permisji [<>], wywoływane komendą skok on/off. Chodziło by o to aby podczas skoku gracza zamykało event i nie dało by się skoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 30 października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 października 2021 on jump: # This event requires PaperSpigot. {blok::%player%} is set event-player does not have permission "jump" cancel event command /skok <text> <player>: trigger: if arg-1 is "on": set {blok::%arg-2%} to true else if arg-1 is "off": delete {blok::%arg-2%} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MonsterSwep 0 Opublikowano 31 października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 października 2021 16 godzin temu, CoFFeIN04 napisał: on jump: # This event requires PaperSpigot. {blok::%player%} is set event-player does not have permission "jump" cancel event command /skok <text> <player>: trigger: if arg-1 is "on": set {blok::%arg-2%} to true else if arg-1 is "off": delete {blok::%arg-2%} Z tego co zrozumiałem to miało to działać na wszystkich graczy, a z doświadczenia wiem że skrypt działa na danego gracza, Graczowi chodziło o to że jak się wpisze /skok off to wszyscy gracze nie mogą skakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 31 października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 października 2021 5 godzin temu, MonsterSwep napisał: Z tego co zrozumiałem to miało to działać na wszystkich graczy, a z doświadczenia wiem że skrypt działa na danego gracza, Graczowi chodziło o to że jak się wpisze /skok off to wszyscy gracze nie mogą skakać oki, najlepiej niech autor się wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lie_pan1 52 Opublikowano 1 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2021 może spróbuj tego: on jump: if {jump::status} is false: cancel event send "Nie możesz teraz skakać, ponieważ skoki są wyłączone!" to player command /skok [<text>]: trigger: if player has permission "dajjakomspermisje": if arg 1 is set: if arg 1 is "on": if {jump::status} is false: set {jump::status} to true send "&aPomyślnie włączyłeś skoki!" else: send "&cSkoki są już włączone!" if arg 1 is "off": if {jump::status} is true: set {jump::status} to false send "&aPomyślnie wyłączyłeś skoki!" else: send "&aSkoki są już wyłączone!" else: send "&cPoprawne użycie: &b/skoki on/off" Karol123123123 i CoFFeIN04 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Pan_Jabuszko 4
Hej! Potrzebny jest mi skrypt na zablokowanie skakania dla graczy bez permisji [<>], wywoływane komendą skok on/off. Chodziło by o to aby podczas skoku gracza zamykało event i nie dało by się skoczyć.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi