Misio12320 32 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 Witam. Kod nie działa tzn. jestem obok skrzynki i wykonuję tę komendę, a nie wyszukuje mi przedmiotów, tylko daje wiadomość iż nie znaleziono.. 1.17.1, 2.5.3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 knugi 759 Opublikowano 3 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2021 Pisałem Tobie ten skrypt i od razu testowałem. U mnie działał. Może chcesz użyć trapped chest, a nie ma tego podanego w warunku. Bo u mnie na zwykłej podwójnej skrzyni działa. 1.16.4 Skript 2.5.3 Misio12320 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Misio12320 32 Opublikowano 28 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2021 W dniu 4.11.2021 o 00:07, knugi napisał: Pisałem Tobie ten skrypt i od razu testowałem. U mnie działał. Może chcesz użyć trapped chest, a nie ma tego podanego w warunku. Bo u mnie na zwykłej podwójnej skrzyni działa. 1.16.4 Skript 2.5.3 Faktycznie działa, tylko niestety znajduje mi do ograniczonej liczby przedmiot w jednej skrzyni, a jak jest powyżej tam iluś w skrzynce to ignoruje. command /szukaj <material>: trigger: loop all blocks in radius 10 around player: if loop-block is a chest, hopper or furnace or trapped chest: send "true" #tutaj dodaj wiecej inventory. if all items in inventory of loop-block contains arg: send "Ten przedmiot znajduje sie w: %location of loop-block%" set {_x} to true if {_x} is not set: send "nie znaleziono przedmiotu." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 3meraldK 99 Opublikowano 29 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2021 command /szukaj <material>: trigger: loop all blocks in radius 10 around player: loop all items in loop-block's inventory: arg-1 is loop-item's type send "Ten przedmiot znajduje sie w: %location of loop-block%" set {_x} to true if {_x} is not set: send "nie znaleziono przedmiotu." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Misio12320 32
Witam. Kod nie działa tzn. jestem obok skrzynki i wykonuję tę komendę, a nie wyszukuje mi przedmiotów, tylko daje wiadomość iż nie znaleziono.. 1.17.1, 2.5.3.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi