agrex1337 0 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 Witam. Nie dzialaja mi 2 rzeczy: on break of cocoa (probowalem milion kombinacji) on break of nether wart (to samo) A druga rzecza jest: set player's current inventory's slot 38 to 1 of nether wart (nie wyswietla nic w gui, probowalem rozne kombinacje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 próbowałeś instalować na czysto skript? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 agrex1337 0 Opublikowano 27 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 co masz na mysli? reinstall na inna wersje nic nie daje, dodatkowo tez zauwazylem ze problem wystepuje z sugar cane Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Zbucki 46 Opublikowano 27 października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 października 2021 5 godzin temu, agrex1337 napisał: Witam. Nie dzialaja mi 2 rzeczy: on break of cocoa (probowalem milion kombinacji) on break of nether wart (to samo) A druga rzecza jest: set player's current inventory's slot 38 to 1 of nether wart (nie wyswietla nic w gui, probowalem rozne kombinacje) cocoa beans nie działa? nether_wart_item spróbuj tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 agrex1337 0 Opublikowano 28 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 dziala, jednak mam jeszcze problem z on break sugar cane (probowalem sugar cane block) i to samo z nether wart i cocoa beans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 28 października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 października 2021 W dniu 27.10.2021 o 20:41, agrex1337 napisał: reinstall na inna wersje nic nie daje nie chodzi mi o podmienienie pliku .jar tylko pozwolenie na utworzenie folderu Skript od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 agrex1337 0 Opublikowano 30 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 października 2021 juz dziala, utworzylem folder od nowa, reinstall skrypta i zaczelo wszystko dzialac, dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zbucki 46 Opublikowano 31 października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 października 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
agrex1337 0
Witam. Nie dzialaja mi 2 rzeczy:
on break of cocoa (probowalem milion kombinacji) on break of nether wart (to samo)
A druga rzecza jest:
set player's current inventory's slot 38 to 1 of nether wart (nie wyswietla nic w gui, probowalem rozne kombinacje)
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi