gnomq 225 Opublikowano 24 października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 października 2021 Sprzedam gotową paczkę pluginów pod serwer Survival & Działki. Wszystko jest pięknie spolszczone i dobrane kolorystycznie. Kontakt discord: gnomq#9265 AUTORSKIE PLUGINY: Disco zbroja: Kity: Gamma: Plugin typu "CommandWhitelist" w lepszym wydaniu: Wybór płci przy pierwszym dołączeniu + komenda '/plec' oraz prefix przed rangą: Losowa teleportacja: Topki: Teleportacja na spawn jeśli gracz wypadnie poza świat. Można ustawić od którego poziomu Y gracz zostanie przeteleportowany na spawn + ustawienie na każdym osobnym świecie (przydatne w endzie i lobby): Śluby: Ponadto paczka posiada takie udogodnienia jak: Aukcje & Sklep: Działki: Skrzynka z itemami po śmierci (zaawansowane ustawienia): Publiczny crafting (itemy nie wypadają): Ogromne skrzynie: Nowe enchanty + zaawansowana konfiguracja: Pokazywanie na czacie enderchesta, ekwipunku oraz pojedynczych itemów: Zabezpieczony tryb gamemode 1 (nie można otwierać żadnych bloków, postawione nie dropią, nabijanie exp off i wiele więcej zablokowanych rzeczy): Inteligentne zabezpieczenia przed wulgaryzmami oraz wszelkimi reklamami (w configu wpisujesz daną frazę): Zaawansowane zabezpieczenia antybot + antyvpn (2 rodzaje). Logowanie premium + innowacyjny wygląd rejestracji: + inne drobne rzeczy. Paczkę sprzedaję, ponieważ będę robił renowację serwera, a szkoda, żeby tak piękne pluginy wraz z configami przepadły. Wydałem na to majątek, a sprzedam za grosze. Mogę odsprzedać pojedynczo pluginy autorskie. Wszystko jest na wersji 1.17+. Pluginy premium ze Spigot w żadnym wypadku nie sprzedaję, a zrobić to możemy na zasadzie współpracy, aby nikt mnie nie osądził o handel. Pozdrawiam Cena paczki: einhundert (do lekkiej negocjacji) Zgodnie z §1.2.3 usuwanie treści jest niedozwolone. Następnym razem zgłoś post, a my przeniesiemy go do archiwum. Notatka dodana przez Briks Gonti, kerpson i Karol123123123 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonti 27 Opublikowano 24 października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 października 2021 (edytowane) Tylko nie zapomnij dodać że wszystko tłumaczone za pomocą "google translator" Edytowane 24 października 2021 przez Gonti gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 225 Opublikowano 24 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 października 2021 W dniu 24.10.2021 o 16:53, Gonti napisał: Tylko nie zapomnij dodać że wszystko tłumaczone za pomocą "google translator" w przeciwieństwie do ciebie znam bardzo dobrze język polski i angielski. zadbałem także o znaki interpunkcyjne oraz polskie znaki. poniżej skrawek działek: ale jeśli naprawdę szukasz guza w dupie, to zapraszam na serwer wielki testerze (minecast.pl). Gonti 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komishanoeiro 8 Opublikowano 24 października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 października 2021 26 minut temu, Gonti napisał: Tylko nie zapomnij dodać że wszystko tłumaczone za pomocą "google translator" jako były administrator moge zapewnić Cię, że nic nie jest tłumaczone za pomocą Google Trasnlator. xMuffionex, Gonti i gnomq 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMuffionex 105 Opublikowano 24 października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 października 2021 aha ok fajnie. jak cos to polecam!!! gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbucki 46 Opublikowano 29 października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 października 2021 Ciekawe te pluginy Pana gnomq'a mogę polecić. gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi