olitok00ks_ 1 Opublikowano 10 października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 października 2021 Witam mam pytanie czy dalo by sie ze jak gracz wchodzi np na jakies kordy to po wpisaniu np /zbieraj dostaje np diamenta? jesli tak pokazalby mi ktos jak takie cos zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 10 października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 października 2021 command /zbieraj: trigger: if {nagroda::%player%::1} is not set: floor(x-loc of player) is 0 floor(y-loc of player) is 80 floor(z-loc of player) is 0 # x: 0 y: 80 z: 0 give 1 of diamond to player send "odebrales diament" set {nagroda::%player%::1} to true else: send "juz odebrales" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 olitok00ks_ 1 Opublikowano 10 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 października 2021 a da sie zrobic zeby jak jestes w tej srefie ze np co 10 sekund dostawalo sie 1 diament i co nastepne kolejny i tak do np 20 sztuk albo ze co jakis czas mozna wracac w to miejsce i odbierac ten diament Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 10 października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 października 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 10 października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 października 2021 Można to zrobić np. za zasadzie regionu (z WorldGuard) i co 10 sekund zapętla każdego gracza na tym regionie i daje mu diament, czy takie coś by Ci odpowiadało? olitok00ks_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 olitok00ks_ 1 Opublikowano 10 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 października 2021 (edytowane) Pasowalo ale czy by dalo sie zrobic by bylo ograniczenie np na 24h mozna wziac 20 diamentow? napisalem sam cos takiego tylko pokazuje ze zle link do tego tematu tu: Edytowane 10 października 2021 przez olitok00ks_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
olitok00ks_ 1
Witam mam pytanie czy dalo by sie ze jak gracz wchodzi np na jakies kordy to po wpisaniu np /zbieraj dostaje np diamenta? jesli tak pokazalby mi ktos jak takie cos zrobic.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi