lodomir9541 0 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Cześć zrobi mi ktoś skrypt na włączenie i wyłączenie robienia seta z netherite'u? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Notro 155 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Notro 155 Opublikowano 6 października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 października 2021 Godzinę temu, lodomir9541 napisał: Cześć zrobi mi ktoś skrypt na włączenie i wyłączenie robienia seta z netherite'u? Czy zadziała, nie wiem, musisz też chyba zmienić nazwę komendy, bo nie miałem pomysłu i wyszła taka strasznie długa xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanAnimek 62 Opublikowano 7 października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 października 2021 Wymaga: skript-reflect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lodomir9541 0 Opublikowano 9 października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 października 2021 obudwa nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 9 października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 października 2021 2 godziny temu, lodomir9541 napisał: obudwa nie działają jakie błędy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lodomir9541 0
Cześć zrobi mi ktoś skrypt na włączenie i wyłączenie robienia seta z netherite'u?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi