Witam, potrzebuje pomocy z napisaniem pewnego skryptu, próbowałem sam coś zdziałać lecz niestety bez skutku... Wstawiam więc to jako zlecenie ponieważ potrzebuję pomocy w najważniejszej kwestii tego skryptu.
Chciałbym prosić o napisanie skryptu na multi homey, założenie jest takie
- Gracz ma na starcie ustawiony limit na max 5 homeów.
- Aby utworzyć home musi posiadać 5 exp level oraz 1 perłe w eq
- Tp do homeow jest możliwe przez małe GUI do którego trafiają homey.
- ustawianie homeow odbywałoby się przez /phome set [nazwa], zależy mi na tym by nazwa podana przy tworzeniu wyświetlała się w GUI.
Poległem na tym gdyż problem sprawiło mi ustawianie samych homeów i ich nazwy w GUI. Będę bardzo wdzięczny za pomoc, starałem się ile mogłem lecz moja wiedza jest za mała
W zamian za pomoc daje najlepszą odpowiedź oraz "+"
Pytanie
sworip 50
Witam, potrzebuje pomocy z napisaniem pewnego skryptu, próbowałem sam coś zdziałać lecz niestety bez skutku... Wstawiam więc to jako zlecenie ponieważ potrzebuję pomocy w najważniejszej kwestii tego skryptu.
Chciałbym prosić o napisanie skryptu na multi homey, założenie jest takie
- Gracz ma na starcie ustawiony limit na max 5 homeów.
- Aby utworzyć home musi posiadać 5 exp level oraz 1 perłe w eq
- Tp do homeow jest możliwe przez małe GUI do którego trafiają homey.
- ustawianie homeow odbywałoby się przez /phome set [nazwa], zależy mi na tym by nazwa podana przy tworzeniu wyświetlała się w GUI.
Poległem na tym gdyż problem sprawiło mi ustawianie samych homeów i ich nazwy w GUI. Będę bardzo wdzięczny za pomoc, starałem się ile mogłem lecz moja wiedza jest za mała
W zamian za pomoc daje najlepszą odpowiedź oraz "+"
https://skript.pl/temat/50391-lepsze-multi-homey/Udostępnij na innych stronach
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi