ez_top1 0 Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 chodzi mi ze np /list jak lobby jest online to pisze Lobby ONLINE i ile posiada akutlanie tps i np Main Online i ile posiada aktualnie tps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 W1tt 14 Opublikowano 18 września 2021 Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 2 godziny temu, ez_top1 napisał: chodzi mi ze np /list jak lobby jest online to pisze Lobby ONLINE i ile posiada akutlanie tps i np Main Online i ile posiada aktualnie tps Wątpię by w skript udało się to napisać. Można napisać na to plugin, lecz nie uważam tego za potrzebne, ponieważ w bungeecord jest już komenda /glist Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ez_top1 0 Opublikowano 18 września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 września 2021 3 godziny temu, W1tt napisał: Wątpię by w skript udało się to napisać. Można napisać na to plugin, lecz nie uważam tego za potrzebne, ponieważ w bungeecord jest już komenda /glist no jakby tak ale nie pokazuje ile jest tps i ile czy jest online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ez_top1 0
chodzi mi ze np /list
jak lobby jest online to pisze
Lobby ONLINE i ile posiada akutlanie tps
i np Main Online i ile posiada aktualnie tps
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi