kondziu156 14 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2014 (edytowane) Witam!Niedługo będę pracował nad serwerem typu JailBreak.Niestety nie mam pomysłu jak wykonać taki skrypt, jedyną metodę jaką znam to ta:execute player command "/rg select kop01"execute player command "//set log"To wymaga jakiegoś gracza, który to wykona.Z teleportacją podczas resetu nie będzie problemu wystarczyif player is in region "kop01":Teleport player to {kop01}Jest jakiś efekt, który zmienia bloki w danym regionie? Coś w styluset all blocks in region kop01Proszę o pomocPozdrawiam Edytowane 29 kwietnia 2014 przez kondziu156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2014 Wydaje mi się, że nie jest to możliwe, gdyż póki co opcje co do regionów są dość ubogie(Zobacz poradnik Patka):http://skript.pl/index.php?/topic/46-regiony/Dlatego do najnowszej wersji skripta nie robiłbym sobie nadziei i ew. zaproponowałbym to w prop. do wtyczek na samej górze strony(ogłoszenie). EDIT: Nie karćcie mnie jeśli się myle. W całej dokumentacji tego nie znalazłem...set all blocks in region "kop01" to logmógłbyś spróbować. Ewantualnie:loop all blocks: loop-block is in region "kop01": set loop-block to logCo odradzam(może działać, ale też lagować :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kondziu156 14 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2014 (edytowane) Wydaje mi się, że nie jest to możliwe, gdyż póki co opcje co do regionów są dość ubogie(Zobacz poradnik Patka):http://skript.pl/index.php?/topic/46-regiony/Dlatego do najnowszej wersji skripta nie robiłbym sobie nadziei i ew. zaproponowałbym to w prop. do wtyczek na samej górze strony(ogłoszenie). EDIT: Nie karćcie mnie jeśli się myle. W całej dokumentacji tego nie znalazłem...set all blocks in region "kop01" to logmógłbyś spróbować. Ewantualnie:loop all blocks: loop-block is in region "kop01": set loop-block to logCo odradzam(może działać, ale też lagować :D)dzięki zaraz wypróbujeCo do lagowania, można dać, aby brało bloki w jakiejś odległości od wybranego punktu np. spawnu? Edytowane 29 kwietnia 2014 przez kondziu156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2014 Jeśli spawn jest ustawiony w skrypcie to na 100%loop blocks in radius 1000 of {spawn}jeśli nie, to spróbujloop blocks in radius 1000 of spawnpoint of the world kondziu156 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kondziu156 14 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2014 Jeśli spawn jest ustawiony w skrypcie to na 100%loop blocks in radius 1000 of {spawn}jeśli nie, to spróbujloop blocks in radius 1000 of spawnpoint of the worldDzięki, wole pierwszy bezpieczniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został zamknięty przez moderatora lub osobę, która posiada do tego uprawnienia. Powód: Rozwiązane. Jeżeli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z moderatorem, który zamknął ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kondziu156 14
Witam!
Niedługo będę pracował nad serwerem typu JailBreak.
Niestety nie mam pomysłu jak wykonać taki skrypt, jedyną metodę jaką znam to ta:
To wymaga jakiegoś gracza, który to wykona.
Z teleportacją podczas resetu nie będzie problemu wystarczy
Jest jakiś efekt, który zmienia bloki w danym regionie?
Coś w stylu
Proszę o pomoc
Pozdrawiam
Edytowane przez kondziu156Odnośnik do komentarza
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi