Witam napotkałem błąd mianowicie w gui gdy otwieram w ekwipunku posiadam x1 czerwony barwnik [jakas nazwa] wrzuca mi go do gui blad polega na tym ze jezeli mam wiecej niz 1 barwnik nie zabiera mi go wcale zaden argument wtedy nie dziala chcialbym aby zabieralo 1 mi z eq i stawialo do tego gui kod:
if clicked item is red dye:
if name of clicked item is "&4Czerwony &bWywar":
{przedmiot-wywar::%player%} is not set:
set {przedmiot-wywar::%player%} to clicked item
set player's current inventory's slot 31 to clicked item with lore (lore of {przedmiot-wywar::%player%})
set player's current inventory's slot 49 to barrier named "&eWytwarzanie &7(&cKliknij&7)"
set slot clicked slot of player to air
else:
if "%clicked slot%" is "31":
add {przedmiot-wywar::%player%} to player
delete {przedmiot-wywar::%player%}
set player's current inventory's slot 31 to red glass pane named "&cBrak &bWywaru"
Pytanie
Kamil1xx 1
Witam napotkałem błąd mianowicie w gui gdy otwieram w ekwipunku posiadam x1 czerwony barwnik [jakas nazwa] wrzuca mi go do gui blad polega na tym ze jezeli mam wiecej niz 1 barwnik nie zabiera mi go wcale zaden argument wtedy nie dziala chcialbym aby zabieralo 1 mi z eq i stawialo do tego gui kod:
if clicked item is red dye: if name of clicked item is "&4Czerwony &bWywar": {przedmiot-wywar::%player%} is not set: set {przedmiot-wywar::%player%} to clicked item set player's current inventory's slot 31 to clicked item with lore (lore of {przedmiot-wywar::%player%}) set player's current inventory's slot 49 to barrier named "&eWytwarzanie &7(&cKliknij&7)" set slot clicked slot of player to air else: if "%clicked slot%" is "31": add {przedmiot-wywar::%player%} to player delete {przedmiot-wywar::%player%} set player's current inventory's slot 31 to red glass pane named "&cBrak &bWywaru"Wstawiam kod w code.
Notatka dodana przez Notro
https://skript.pl/temat/50284-pytanieproblem/Udostępnij na innych stronach
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi