skript.pl 139 Opublikowano 31 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2021 Użytkownik @JanekJaran dodał nowy wniosek: sv.skript.pl: Nowa Runda Proponuję wypuścić nowy serwer skriptowy. Zawsze był przynajmniej w okresie końca i początku nowego roku. Może tym razem przetrwa dłużej. Inaczej nie będzie gdzie postawić choinki ;v Jest to wznowienie tego wniosku: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Mógłby być abonament, tak jak ostatnio. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Poniżej znajduje się dyskusja wniosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAxee 1 951 Opublikowano 31 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2021 Myślę że serwer trzymałby się tylko gdyby było wolne lub zdalne. Można było zrobić na początku wakacji. Aczkolwiek brakuje mi takiego serwera i na pewno bym grał Usunięty#34161 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#34161 123 Opublikowano 31 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2021 21 minut temu, xAxee napisał: Myślę że serwer trzymałby się tylko gdyby było wolne lub zdalne. Można było zrobić na początku wakacji. Aczkolwiek brakuje mi takiego serwera i na pewno bym grał Razem ze mną? Jakby libter mi to opłacał to mógłbym grać, ja byłbym raczej za czymś darmowym a nie płatnym. Nie każdy ma kasę na opłacanie tego, nie każdy ma konto bankowe. gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Briks 307 Opublikowano 31 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2021 TAK! Już kilka razy o tym pisałem. Nawet jak padnie po kilku miesiącach to i tak kozak będzie spędzić zime. Usunięty#34161 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAxee 1 951 Opublikowano 31 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2021 5 godzin temu, xKameelos napisał: Razem ze mną? Jakby libter mi to opłacał to mógłbym grać, ja byłbym raczej za czymś darmowym a nie płatnym. Nie każdy ma kasę na opłacanie tego, nie każdy ma konto bankowe. Nie potrzeba do tego konta bankowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#34161 123 Opublikowano 31 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2021 6 minut temu, xAxee napisał: Nie potrzeba do tego konta bankowego Niby nie, ale na paypalu pieniądze same się nie pojawią, z psc zbytnio nie kupisz chyba że do JanekJaran pójdziesz. Mniejsza o to. gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 225 Opublikowano 1 września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 września 2021 Chętnie zasponsoruję taki serwer. Oczywiście rurom wstęp wzbroniony, mowa o kameleonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skript.pl 139 Opublikowano 15 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2021 Użytkownik @Libter zmienił status wniosku na: Zrealizowane gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi