kaailo 0 Opublikowano 19 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2014 Siemka, nazwywam się Marcin interesuję się Komputerami <3Aktualnie posiadam serwer Majnkrafta, miałem wiele serwerów czasem jeden wyszedł a czasem nie.Największym sukcesem był serwer na którym zarabiałem ok 700 zł Mieś (Nie wPLN tylko PLN)Też bawiłem się w counter strike miałem serwer 18 slotowy i był pełny, po jakimś czasie był jednym z najlepszych w Polsce i sprzedałem.(4fun)Aktualnie zajmuję się serwerem minecraft ale mam zamiar zrobić mój 1 serwer z gry CS:GO.A więc witajcie :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 19 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2014 (edytowane) Nie wierze -,-. Dlaczego w przywitaniach już się wywyższacie? Cześć @down xF cały czas popełniam ten błąd Edytowane 20 grudnia 2014 przez _Of3k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaneek 0 Opublikowano 20 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2014 Nie wieże -,-. Dlaczego w przywitaniach już się wywyższacie? CześćNie wierze -,-. Dlaczego w komentarzach już popełniacie banalne błędy ortograficzne? Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savorski 176 Opublikowano 20 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2014 Nie wierze -,-. Dlaczego w komentarzach już popełniacie banalne błędy ortograficzne? CześćNie wierze -,-. Dlaczego nowe osoby tak krytykują innych. _Of3k 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaneek 0 Opublikowano 20 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2014 Nie wierze -,-. Dlaczego nowe osoby tak krytykują innych.I tu pojawia się problem z rozróżnieniem krytyki od de facto pokonania hejtera jego własną bronią. Tamten kolega wyraźnie okazał typową dla polaków zawiść, w której przez to, że jest zazdrosny, nie zależenie czy to co autor napisał jest prawdą wrzuca mu, że się wywyższa. Mój post nie miał na celu krytyki użytkownika, a wskazanie w ironiczny sposób jego podejścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 20 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2014 Yaneek- Czyli, że twoim zdaniem polak to ****.... Wgl to twoje podejście do forum jest bardzo negatywne. Zachowujesz się jak typowe dziecko, które nie ogarnia tego, że Nie Wolno. Komentujesz post, który ma na celu zrekrutowania dobrych osób do SDT, w którym dajesz obrazek itp.- to robią osoby wyższe. Takie jak: - RaiZen, - SzymYo. Na koniec: Czy czytając to nie widzisz, że to naprawde wywyższanie i kłamstwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaneek 0 Opublikowano 20 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2014 (edytowane) Yaneek- Czyli, że twoim zdaniem polak to ****....Wgl to twoje podejście do forum jest bardzo negatywne.Zachowujesz się jak typowe dziecko, które nie ogarnia tego, że Nie Wolno. Komentujesz post, który ma na celu zrekrutowania dobrych osób do SDT, w którym dajesz obrazek itp.- to robią osoby wyższe. Takie jak: - RaiZen, - SzymYo.Na koniec:Czy czytając to nie widzisz, że to naprawde wywyższanie i kłamstwo? Nie, moim zdaniem w naszej mentalności, bardzo duży odsetek jest zawistny i to nasza natura, jej nie chlubna niechlubna część. Twoja druga sentencja nie ma sensu bytu w tym kontekście, bo nie jest powiązana, moje zachowanie w dziale rekrutacja to zupełnie odrębna sprawa. Nie, nie widzę, nie znam tego użytkownika, więc nie jestem w stanie go określić. Rozumiem, że Ty go znasz i stwierdzasz jednoznacznie, że perfidnie kłamie i się wywyższa? Ja wierzę, chcę wierzyć w to, że ten człowiek osiągnął to co osiągnął, bynajmniej nie mam żadnych przesłanek, aby wątpić w jego osiągnięcia. @herhor67 Dzięki za wytknięcie błędu, poprawione :) Edytowane 20 grudnia 2014 przez Yaneek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 20 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2014 nie chlubnanie chlubnaDlaczego w komentarzach popełniam banalne błędy ortograficzne? Zachowujesz się jak typowe dziecko, które nie ogarnia tego, że Nie Wolno. Komentujesz post, który ma na celu zrekrutowania dobrych osób do SDT, w którym dajesz obrazek itp.- to robią osoby wyższe.Twoja druga sentencja nie ma sensu bytu w tym kontekście, bo nie jest powiązana, moje zachowanie w dziale rekrutacja to zupełnie odrębna sprawa.Bana się dostaja na całe forum, a nie na działy. Dlaczego w przywitaniach już się wywyższacie?#Bul #Dópy Siemka, nazwywam się Marcin interesuję się Komputerami <3 Aktualnie posiadam serwer Majnkrafta, miałem wiele serwerów czasem jeden wyszedł a czasem nie. Największym sukcesem był serwer na którym zarabiałem ok 700 zł Mieś (Nie wPLN tylko PLN) Też bawiłem się w counter strike miałem serwer 18 slotowy i był pełny, po jakimś czasie był jednym z najlepszych w Polsce i sprzedałem.(4fun) Aktualnie zajmuję się serwerem minecraft ale mam zamiar zrobić mój 1 serwer z gry CS:GO. A więc witajcie :3Chyba każdy tu interesuje się komputerami. Ile zarabiaszłeś nikogo nie obchodzi. Cieszę się, nie gram w CS:GO. Niestety, Witaj. _Of3k i Arturro43 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savorski 176 Opublikowano 20 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2014 Yaneek, ty uważaj, bo pierwszego Warna juz dostałeś. Nie chcesz się chyba znaleźć w dziale "zbanowani". Radzę Ci poprawić swoje zachowanie, bo tacy ludzie mają pod swoimi skryptami komentarze typu "skrypt do du#y, i tak nie będziesz taki jak norbi" _Of3k 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savorski 176 Opublikowano 20 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2014 (edytowane) Koniec sprzeczeń, yaneek dostał perma za 100% <3 Edytowane 20 grudnia 2014 przez SavPlays Norbi, Fajerowskyy. i Arturro43 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi