robofadedshows 0 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 jak napisać skrypt żeby w gui była glowa gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1967 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 ("nazwa gracza" parsed as offline player)'s skull item główki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMuffionex 105 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robofadedshows 0 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 2 godziny temu, xAxee napisał: ("nazwa gracza" parsed as offline player)'s skull item główki nie działa i mam takie pytanie byś zrobił z tą komendą żeby była główka set slot 43 of player's current inventory to Łącze posty Notatka dodana przez GRIERIOR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1967 Opublikowano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2021 Teraz, robofadedshows napisał: i i mam takie pytanie byś zrobił z tą komendą żeby była główka set slot 43 of player's current inventory to Nie wiem o co ci chodzi z komendą, a co do błędu to źle przepisałeś dałeś player's) skull a ma być player)'s skull Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zbucki 46 Opublikowano 21 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2021 Pokaz najlepiej cały kod. xMuffionex i gnomq 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 22 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2021 Z tego co widać na błędzie, wrzuciłeś sobie tak o tą linijkę, W dniu 20.08.2021 o 19:27, robofadedshows napisał: mam takie pytanie byś zrobił z tą komendą żeby była główka set slot 43 of player's current inventory to po prostu po słowie "to" daj ("nazwa gracza" parsed as offline player)'s skull gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
robofadedshows 0
jak napisać skrypt żeby w gui była glowa gracza
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi