Skocz do zawartości

Skarga na paweU

gnomq

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak wszystkim już wiadomo zostałem oszukany na pluginki, więc apeluję o banicję jego konta na tym forum, ponieważ to właśnie przez nie go poznałem. Nie chcę, aby korzystał ze swojego konta, a wciąż to robi. Poniżej kilka dowodów:

IMG_20220406_074546.png

IMG_20220406_074748.png

Godzinę temu, _Of3k napisał:

Dowody masz to najlepiej postaraj się założyć mu sprawę, może ci się uda odzyskać te pieniądze bez ponoszenia większych kosztów. 🥰

prawdopodobnie wybiorę się do najbliższej placówki, aby uzyskać więcej szczegółów w tej sprawie. namierzenie go nie będzie problemem mając jego numer rachunku.

Podobnie jak w skardze Talarek przeciwko MasteriZiomaX rozstrzygniętej wyrokiem @Libter z dnia 11.05.2021:

Na podstawie przedstawionych dowodów zakładam prawdopodobieństwo złamania przez @paweU §2.1.2.4 regulaminu i zobowiązuję go do:

• złożenia wyjaśnień w temacie świadczących o tym, że sprawa została już rozwiązana z @gnomq LUB
  • zwrotu pieniędzy wpłaconych za niewykonane zlecenie i przesłanie potwierdzenia przelewu do @gnomq w wiadomości prywatnej

w terminie 7 dni. W przypadku niedotrzymania terminu zostaną wyciągnięte konsekwencje zgodne z taryfikatorem kar lub wyższe na podstawie §3.2.1 regulaminu.

• Libter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...