MineRP 17 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Cześć, jak znacie fajne sztuczki, podstawowe czy bardziej zaawansowane tajniki optymalizacji skripta do maksimum to napiszcie proszę w odpowiedzi, byłbym bardzo wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 323 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Napisz skrypt i godzinami myśl co zrobić żeby był wydajniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zbucki 46 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 Bardziej rozbudowane skrypty polecałbym przepisać na pluginy - zależy też dużo od samego stylu, wydajności kodu zarówno skryptu jak i pluginu. Wszystko zależy od programisty, skryptera. MineRP, gnomq i Glicz 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MineRP 17 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 50 minut temu, Zbucki napisał: Bardziej rozbudowane skrypty polecałbym przepisać na pluginy - zależy też dużo od samego stylu, wydajności kodu zarówno skryptu jak i pluginu. Wszystko zależy od programisty, skryptera. Z chęcią bym pisał all na pluginach, ale całą kasę u Ciebie zostawiłem, a trzeba coś dodać na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zbucki 46 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2021 45 minut temu, MineRP napisał: Z chęcią bym pisał all na pluginach, ale całą kasę u Ciebie zostawiłem, a trzeba coś dodać na serwer Proste: bierzesz pożyczkę i zgłaszasz się do mnie Możesz też wyszukać w internecie podobnych pluginów lub podpisać umowę z obowiązkiem zapłacenia w konkretnym terminie. Dużo masz opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MineRP 17
Cześć, jak znacie fajne sztuczki, podstawowe czy bardziej zaawansowane tajniki optymalizacji skripta do maksimum to napiszcie proszę w odpowiedzi, byłbym bardzo wdzięczny
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi