Medyk324 35 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 Witajcie, da się jakoś usunąć minecraftową ochronę z zbroji? Jeżęli gracz ma zbroje prot 5 to mu w ogóle nie dodaje obrony? Ponieważ chcę stworzyć własny kod na ochronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GRIERIOR 38 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 Z tego co wiem, da się zadać obrażenia ignorując minecraftowy armor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Medyk324 35 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 5 minut temu, GRIERIOR napisał: Z tego co wiem, da się zadać obrażenia ignorując minecraftowy armor. A wiesz jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GRIERIOR 38 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 Po małym researchu dowiedziałem się, że zarówno w spigocie i skripcie funkcja od zadawania obrażeń ignoruje minecraftowy armor, ale nie enchanty(nie wiem czy nie naprawili tego, bo na githubie skripta jest to oznaczone jako bug). Myślę że dobrym pomysłem byłoby ustawiac życie gracze na życie - damage i zadawać damage 0(dla dźwięku), zamiast zadawać obrażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Medyk324 35 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 13 minut temu, GRIERIOR napisał: Po małym researchu dowiedziałem się, że zarówno w spigocie i skripcie funkcja od zadawania obrażeń ignoruje minecraftowy armor, ale nie enchanty(nie wiem czy nie naprawili tego, bo na githubie skripta jest to oznaczone jako bug). Myślę że dobrym pomysłem byłoby ustawiac życie gracze na życie - damage i zadawać damage 0(dla dźwięku), zamiast zadawać obrażenia. Przejdziesz na prywatną wiadomośc? Pokaże Ci o co chodzi CoFFeIN04 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 5 godzin temu, Medyk324 napisał: Przejdziesz na prywatną wiadomośc? Pokaże Ci o co chodzi śmiało zadawaj pytania tutaj, forum jest od pomagania a nie prywatne wiadomości, damage, który zostaje ostatecznie zadany jest przechowywany w "final damage" https://docs.skunity.com/syntax/search/id:5125 (np. zadawaj może graczowi dodatkowo damage - final damage, musisz pokombinować) natomiast jeśli robisz skrypt na obrażenia, to po prostu ustawiaj te obrażenia w twoim skrypcie, jeśli zrobisz to dobrze to nie będzie go interesowała zbroja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Medyk324 35 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2021 3 godziny temu, CoFFeIN04 napisał: śmiało zadawaj pytania tutaj, forum jest od pomagania a nie prywatne wiadomości, damage, który zostaje ostatecznie zadany jest przechowywany w "final damage" https://docs.skunity.com/syntax/search/id:5125 (np. zadawaj może graczowi dodatkowo damage - final damage, musisz pokombinować) natomiast jeśli robisz skrypt na obrażenia, to po prostu ustawiaj te obrażenia w twoim skrypcie, jeśli zrobisz to dobrze to nie będzie go interesowała zbroja Znaczy jakby interesuje zbroja, bo gdy gracz ma zbroje właśnie prot 300 to go regeneruje z 2 pasków do fulla czyli np 50 pasków A gdy gracz ma zbroje protection 1 i wpisze komende na zycie czyli 50 pasków i po uderzeniu go, gracz normalnie otrzymuje obrazenia i go nie leczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Medyk324 35
Witajcie, da się jakoś usunąć minecraftową ochronę z zbroji? Jeżęli gracz ma zbroje prot 5 to mu w ogóle nie dodaje obrony? Ponieważ chcę stworzyć własny kod na ochronę
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi