KTOSddfddd 0 Opublikowano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2021 siema, napisze mi ktoś skrypt który po wpisaniu komendy /daj nick daje danemu graczowi diament ale gdy gracz ma pełne eq to mu wyrzuca do przodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GRIERIOR 38 Opublikowano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2021 (edytowane) command /daj [<nick>]: trigger: if player can hold 1 of diamond: give 1 diamond to player else: drop 10 dirt at player's location Nie testowane, pisane na szybko przed wyjazdem //EDIT Siedziałem po sesji przy pluginie i pomyliłem wszystko ze wszystkim xDD Edytowane 5 sierpnia 2021 przez GRIERIOR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KTOSddfddd 0 Opublikowano 4 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2021 9 minut temu, GRIERIOR napisał: command /daj [<nick>]: trigger: if player can hold 1 of diamond: give 1 diamond to player else: drop 10 dirt at player's location Nie testowane niestety nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 CoFFeIN04 692 Opublikowano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2021 command /daj [<offlineplayer>]: trigger: if arg can hold 1 of diamond: give 1 of diamond to arg else: drop 1 of diamond at arg's location poprawione GRIERIOR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 hbrt 41 Opublikowano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2021 command /daj [<player>]: permission: daj.daj permission message: &cTAA NIE DLA PSA, DLA PANA TO! usage: &7/daj [nick] trigger: if player has enough space for 1 paper named {@nazwa_przedmiotu}: give 1 diamond to player send "&aPLOSE ;)" to player else: drop 1 diamond at player's location send "&cMasz pełne eq, więc patrz pod nogi ;)" to player chyba gitt XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KTOSddfddd 0 Opublikowano 5 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2021 10 godzin temu, hbrt napisał: command /daj [<player>]: permission: daj.daj permission message: &cTAA NIE DLA PSA, DLA PANA TO! usage: &7/daj [nick] trigger: if player has enough space for 1 paper named {@nazwa_przedmiotu}: give 1 diamond to player send "&aPLOSE ;)" to player else: drop 1 diamond at player's location send "&cMasz pełne eq, więc patrz pod nogi ;)" to player chyba gitt XD dzk do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 5 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KTOSddfddd 0
siema, napisze mi ktoś skrypt który po wpisaniu komendy /daj nick daje danemu graczowi diament ale gdy gracz ma pełne eq to mu wyrzuca do przodu?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi