luki112 0 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 (edytowane) Witam. Potrzebuje skryptu na granie muzyki w świecie lobby (multiverse) oraz żeby gracz ją mógł wyłączyć przedmiotem "Radio" gdy kliknie prawym to żeby było ON/OFF. Z góry dzięki za odp. Edytowane 1 sierpnia 2021 przez luki112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hbrt 40 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2021 Są do tego pluginy np: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Poradników na yt też jest dużo! Powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 luki112 0 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 9 godzin temu, hbrt napisał: Są do tego pluginy np: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Poradników na yt też jest dużo! Powodzenia... Ale to jest na bungeecorda a ja mam światy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 605 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 Bez sensu robić takie lobby na jednym serwerze hbrt i Glicz 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hbrt 40 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 10 godzin temu, luki112 napisał: Ale to jest na bungeecorda a ja mam światy. Zrób serwer na dedyku i podziel na vps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XoniX1223 0 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 1: poco 2. masz plugin na radioZarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hbrt 40 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2021 mimo wszystko lepiej jest zrobić lobby na oddzielnym serwerze, bo przykładowo jeśli ktoś wywali serwer, to nie wywali wszystkich trybów, tylko samo lobby i backup'ów nie trzeba robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
luki112 0
Witam. Potrzebuje skryptu na granie muzyki w świecie lobby (multiverse) oraz żeby gracz ją mógł wyłączyć przedmiotem "Radio" gdy kliknie prawym to żeby było ON/OFF. Z góry dzięki za odp.
Edytowane przez luki112Odnośnik do komentarza
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi