Cześć,
Mam taki problem, gdy robie GUI ono działa, ale sama blokada nie działa tak jak chce.
Kod:
on inventory click:if name of player's current inventory is "&c&lCrafts&a&lMC&f&l.pl &8| &6&lKOWAL":
clicked slot is 11:
open chest inventory named "&c&lCrafts&a&lMC&f&l.pl &8| &6&lNAPRAWA"with3 rows to player
wait 2 tick
set slot 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26 and 27of player's current inventory to red stained glass pane named "&7"with lore ""set slot 10,11,15 and 16of player's current inventory to lime stained glass pane named "&7"with lore ""set slot 13of player's current inventory to anvil named "&aNapraw przedmioty" with lore "&7Kliknij &aLPM &7i napraw przedmioty"
Otwiera mi samo menu, ale gdy chce zrobić blokade danego slota, to blokuje mi slot w GUI oraz w ekwipunku gracza, co nie daje mi pewnych mozliwosci.
Kod blokady
on inventory click:if name of current inventory of player is "&c&lCrafts&a&lMC&f&l.pl &8| &6&lNAPRAWA":
clicked slot is 0:
cancel event
on inventory click:if name of current inventory of player is "&c&lCrafts&a&lMC&f&l.pl &8| &6&lNAPRAWA":
cancel event
Jak zrobić, by kod nakładał tylko blokade na GUI, a nie ekwipunek gracza
Pytanie
TheFightaz 0
Cześć,
Mam taki problem, gdy robie GUI ono działa, ale sama blokada nie działa tak jak chce.
Kod:
Otwiera mi samo menu, ale gdy chce zrobić blokade danego slota, to blokuje mi slot w GUI oraz w ekwipunku gracza, co nie daje mi pewnych mozliwosci.
Kod blokady
Jak zrobić, by kod nakładał tylko blokade na GUI, a nie ekwipunek gracza
Edytowane przez TheFightazOdnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi