Ksaws 0 Opublikowano 16 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2021 Dzień dobry, na moim serwerze wygenerowałem świat o promieniu 7000 używając do tego pluginu chunky. Świat po wygenerowaniu waży mniej więcej 7gb czy jest to normalna wartość? Ile mniej więcej przestrzeni powinny zajmować regiony? Wersja minecraft 1.17.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 16 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 332 Opublikowano 16 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2021 To normalne, jakieś pół roku temu miałem świat ok. 60gb. Ksaws 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzmaciek 39 Opublikowano 17 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2021 Tak, to w pełni normalne. U mnie świat o podobnej wielkości (u mnie 16k x 16k, u ciebie 14k x 14k) ważył 6,8 GB, zaznaczam jednak, że nie był wygenerowany w 100% (ale w większości tak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Ksaws 0
Dzień dobry, na moim serwerze wygenerowałem świat o promieniu 7000 używając do tego pluginu chunky. Świat po wygenerowaniu waży mniej więcej 7gb czy jest to normalna wartość?
Ile mniej więcej przestrzeni powinny zajmować regiony?
Wersja minecraft 1.17.1
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi