Papuga 0 Opublikowano 10 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2021 Witam ,robię sklep na serwerze i doszłem do momentu sprzedaży koks jabłka. Wpisuje /item db ,widać tylko nazwę słowną. Znalazlem id ,ale nie działa Zapewne da się zmienić w essentials możliwość id ale nie mogę tego znalesc! POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Papuga 0 Opublikowano 10 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2021 1. [Buy] 2. 1 3. 322:1 4. $1000 https://imgur.com/a/dT1tVln Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 692 Opublikowano 10 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2021 Użyj którejś z tych nazw: egapple, sgapple, mgapple https://github.com/50l3r/SKServer-Minecraft/blob/master/plugins/Essentials/items.csv Papuga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Papuga 0 Opublikowano 10 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2021 Niestety nie dziala.A po wpisaniu /item db enchanted_golden_apple wyskakuje enchanted_golden_apple, enchantedgoldenapple A jak wiadomo tak dlugie wyrazy nie mieszcza sie na tabliczce -_- Id tez nie dziala -_- Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 692 Opublikowano 10 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2021 Ale jak wpiszesz którąś z tych nazw na tabliczce zamiast ID? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Papuga 0 Opublikowano 10 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2021 Oczywiscie ze sprawdzalem ,tez nie dziala! A ten enchanted_golden_apple jest za długie! Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 11 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Papuga 0
Witam ,robię sklep na serwerze i doszłem do momentu sprzedaży koks jabłka. Wpisuje /item db ,widać tylko nazwę słowną. Znalazlem id ,ale nie działa Zapewne da się zmienić w essentials możliwość id ale nie mogę tego znalesc! POMOCY
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi