Medyk324 35 Opublikowano 28 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2021 Witam, może ktoś z Was wie jak wykorzystać zmienną np "{kille::%player%}" w pluginie? żeby jakoś przekonwertować tą zmienną do pluginu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KaWaNoS 24 Opublikowano 28 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2021 (edytowane) Możesz spróbować zapisać wartość tej zmiennej ze Skripta w jakimś pliku YML i odczytać ją w pluginie. Edytowane 28 czerwca 2021 przez KaWaNoS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Medyk324 35 Opublikowano 28 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2021 20 minut temu, KaWaNoS napisał: Możesz spróbować zapisać wartość tej zmiennej ze Skripta w jakimś pliku YML i odczytać ją w pluginie. Pokażesz mniej wiecej jak to zrobić? Chyba że jakoś pobieranie tego z mysql, ponieważ variablesy mam w mysql Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 28 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2021 5 godzin temu, Medyk324 napisał: Witam, może ktoś z Was wie jak wykorzystać zmienną np "{kille::%player%}" w pluginie? żeby jakoś przekonwertować tą zmienną do pluginu? Możesz zrobić placeholder za pomocą dodatku skript-placeholders Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Medyk324 35 Opublikowano 28 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2021 59 minut temu, Glitchtrap napisał: Możesz zrobić placeholder za pomocą dodatku skript-placeholders Tak wiem, ale piszę swój własny plugin i chcę właśnie użyć zmiennej ze skriptu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 28 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2021 5 minut temu, Medyk324 napisał: Tak wiem, ale piszę swój własny plugin i chcę właśnie użyć zmiennej ze skriptu no tak, więc mówię, możesz zrobić placeholder i przez co uzyskać zawartość zmiennej ze skryptu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FraZ 15 Opublikowano 28 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2021 14 minut temu, Medyk324 napisał: Tak wiem, ale piszę swój własny plugin i chcę właśnie użyć zmiennej ze skriptu Jeżeli to co napisał @Glitchtrapjest nie zrozumiałe dla ciebie to skorzystaj z bazy danych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 550 Opublikowano 29 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2021 Powinniście mu wyjaśnić jak to zrobić, gdyż tego typu podpowiedź może mało pomóc. Co do baz danych to odradzałbym tego jeżeli nie ma się pewnego doświadczenia związanego z nimi, można wyrządzić tylko więcej szkód niż pożytków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 718 Opublikowano 2 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2021 Można też po prostu dodać Skript jako dependency i skorzystać z metod klasy https://github.com/SkriptLang/Skript/blob/master/src/main/java/ch/njol/skript/variables/Variables.java Usunięty#25876 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Medyk324 35
Witam, może ktoś z Was wie jak wykorzystać zmienną np "{kille::%player%}" w pluginie? żeby jakoś przekonwertować tą zmienną do pluginu?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi